Logg inn

Ungdomsstauetten 2019

Et enstemmig styre i Vestnes Varfjell IL har i år tildelt statuetten til tre unge utøvere.
Statuetten tildeles en utøver som har vist holdninger og utvikling gjennom tid og regnes som et forbilde for andre. Deltar på samlinger og mesterskap på nasjonalt og internasjonalt nivå. Er særdeles aktiv i sin idrett.

Vestnes Varfjell IL tildeler i år statuetten til:

Sindre You Nilsen (14 år) og Vilde Tomren (13 år). For sin innsats i Karate. Begge har deltatt på NM, debutert internasjonalt: Sindre i Nordisk og Vilde i stilarts EM. 

Både Sindre og Vilde bidrar som faste hjelpetrenere og er gode ambassadører for idretten. Sindre er også ungdomsdommer. Ungdommene viser positive holdninger og utvikling, og er gode forbilder for andre utøver.

Silje Rekdal spiller håndball for J-15 og J16 og har spilt for Vestnes Varfjell fra hun var 7-8 år gammel og alltid framstått som en som tar idretten sin på alvor. Hun skilte seg tidlig ut som en ener som i tillegg til å score mye mål også var bevisst på verdien av å spille de rundt seg gode. De siste årene har hun representert klubben både på fylkessamlinger, regionale landslagssamlinger og sist på landslagssamling for J2004 nå i november. Hun har så godt som ikke fravær fra trening og kamp og i tillegg legger hun ned utallige timer med egentrening. Dette kombinert med fokus på hvile og kosthold har gjort Silje til den spilleren hun er i dag.