Logg inn

J15 & J16 med to borteseiere i helga.

Lørdag spilte J15 borte mot Blindheim/Spjelkavik 2 i Blindheim Idrettshall. Våre jenter satte standarden tidlig og tok en flott ledelse. Ledelsen beholdt vi gjennom hele kampen og seiren var aldri truet. En flott 4-måls seier ble det til slutt med nesten alle spillerne på scoringslisten

Søndag var det J16 som skulle i ilden borte mot Gossen. Her følte lagene litt på hverandre fra start men VVIL tok tak i kampen utover i 1. omgang og økte sakte men sikkert ledelsen inn mot pause. I 2. omgang så satt forsvarsspillet bra og kontringene satt som et skudd. Det ble til slutt en komfortabel  11 målseier med samtlige utespillere på scoringslisten.

Morten Løken.

J13 borte mot Molde 2 - 8 mars.

Søndag 8.mars spilte vi sesongens siste bortekamp mot Molde 2. Jentene spilte en meget god 1.omgang. Der fikk vi mål fra alle posisjoner og godt keeperspill. I 2.omgang datt tempo og kvalitet litt ned, men jentene gjorde jobben sin og vant til slutt 10-20. En blid og fornøyd gjeng gleder seg til hjemme kamper resten av sesongen.

Elin Skjegstad.

Merket under

Damelaget borte mot Sykkylven - 8. mars

Vestnes dro til Sunnmøre før sesongens siste bortekamp. Vi vet vi har kapasitet til å slite ut sunnmøringene med høyt tempo, men var likevel usikre med en litt tynn tropp. Denne gangen spilte lagene jevnt de første 5 minuttene, og etter det såg ikke damene seg tilbake. Det var stor forskjell på lagene og Vestnes varierte godt med gode skudd, gjennombrudd, samspill med strek og høyt tempo i kontringene. Vi tar timeout etter 18 minutter på stillingen 4-13, og til pause viser tavlen 7-19.

Det er alltid litt tøft å holde intensiteten og kvaliteten oppe når nivåforskjellen er så stor. Vi setter oss mål om at vi ikke skal slippe inn mer mål enn i første omg (7 mål) og at vi skal score mer enn 40. Vi tar mange sjanser i andre omg og tidvis unødvendig mange. Likevel lykkes vi med mye og fortsetter å holde et høyt tempo. Vi når målene vi har satt oss og vinner kampen overlegent 13-43.

Nå gjenstår det kun en hjemmekamp for sesongen førstkommende onsdag 11.03.20 kl1930. Vi håper på fulle tribuner og aktivt publikum.

Caroline Gjelsten.

Merket under

Barnetrenerkurs i Vestneshallen 3. mars

I kveld har det vært avholdt barnehåndballtrenerkurs i Vestneshallen i regi av Region Nord. Kursleder var Tore Hjelseth, leder for spill og utvikling i Møre og Romsdal. 15 deltagere som var en god blanding av trenere, ivrige foreldre og eldre spillere deltok. Kurset var lærerikt og tilbakemeldingene fra deltagerne var veldig gode.

Morten Løken.

J15 med to hjemmekamper - 29. feb.

Vinterferie pausen er vel overstått, og det er klart for nye håndballkamper i Vestneshallen. I dag møtte jenter 15 både Stranda og Valder/Godøy.

Første kamp var mot Stranda. Et lag vi har hatt gode resultater mot. Kampen åpnet jevnspilt, og lagene følger hverandre på måltavlen. Fra midten av omgangen drar vi fra og leder 12 - 8 til pause. Fremover er vi for utålmodige. Vi ønsker å bruke flere pasninger, vendinger og flere skudd fra distanse. Vi har mange fine avslutninger fra strek, og har flere fine kontringsmål. Bakover kan vi bli enda råere i kontra, men vi jobber godt og tar mange løse baller. Vi blir litt flate i forsvar i starten. Utover i omgangen står vi litt høyere, og snapper et par baller. Flott avslutning av omgangen.

Andre omgang åpner som første, og lagene følger hverandre lenge. Mot slutten øker vi ledelsen med bedre trykk, større nøyaktighet og bedre vingspill. Totalt sett en bedre omgang og en bra gjennomført kamp.
Sluttresultat 26 - 18

Dagens 2. kamp mot Valder/Godøy startet jevnspilt og underholdende. To gode lag som leverer en god omgang i begge ender av banen, og med flott keeperspill.
Til pause leder Valder/Godøy med 2 mål.
Pauseresutat 9 -11.

I starten av 2. omgang fortsetter vi med god innsats i forsvar, men blir tidvis for flate i midten. Keeper fortsetter med flere fine redninger. Fremover spiller vi oss frem til mange fine sjanser. Utover i omgangen kjenner vi første kampen i beina, og det begynner å tære på kreftene. Vi blir straffa for feil, og Valder/Godøy drar fra på måltavlen. Mot slutten blir vi for lite tålmodige i angrep, og det blir litt stang ut. Vi fighter i forsvar, men kommer ikke ut på skytterne deres. Kampen ender til slutt med et 10-måls tap. En greit gjennomført omgang, med en tung avslutning.
Sluttresultat 15 - 25

Roger Malme.

 • Skrevet av
 • Lest: 1030 ganger

Damelaget hjemme mot Ørsta - 29. feb.

I dag møtte damelaget Ørsta på hjemmebane, og damene var sultne på revansj etter en ruskete bortekamp i Ørsta. Damene viser tidlig at de er klare for å fighte. Forsvaret sitter og damene gjør gode vurderinger fremover med tanke på både skuddavveksling, tempo og pasninger. Dette gjør at stillingen står komfortabelt 22-12 til pause. I pausen fokuseres det på at damene ikke, tross komfortabel ledelse, skal legge seg nedpå og la Ørsta komme inn i kampen.

12 minutter ut i andreomgang står stillingen 25-18 og Morten tar timeout, da det kan virke som at damene trenger å samle seg litt. Etter en rask peptalk rykker damene til og viser hvem som er sjefen i dag. Det blir mye mål, Kristin og Kristine står med 10 nettkjenninger hver, noe som pleier å indikere at vi har holdt et tempo over evnene til motstanderen. Scoringene er ellers jevnt fordelt utover laget og kollektivt bidrar alle med fighterevne både forover og bakover i banen. Det er også svært betydningsfullt for damene å få med seg Morten Løken på benk, med sine korte, konsise og konstruktive tilbakemeldinger som hjelper damene å holde tunga bent i munnen og dermed minimere slurvete perioder. Stillingen står 39-23 ved kampslutt.

Silje Sivertsen Bergslid.

J13 borte mot Træff - 29. feb.

Opp tidlig en lørdag for en bortekamp, så det var trøtte jenter som kom til Molde. En luftetur før oppvarming gjorde godt. Jentene kom på bana med klare instruksjoner fra dagens lagleder Frode, og avtaler de selv gjorde. Det var full fart fra første kast med ballen, og det er lenge sia vi har sett en så god 1.omgang. Her lykkes de med alt, forsvar, angrep og keeper. Mange herlige mål etter fantastisk samspill i angrepsfasen. Stillinga var 12-2 til oss til pause.

2.omgang gikk litt tråere der Træff fikk lov å spille mer av sitt spill. Vi gjennomførte flere bytter og dette påvirket nok noe på flyten. Men jentene jobba jevnt og trutt og fikk med seg en komfortabel 19-5 seier.
Jentene smilte fra start til slutt og hadde tydelig kommunikasjon på bana. Veldig kjekt å se. Alle fornøyd med innsatsen idag.

Elin Skjegstad.

J16 hjemme mot Isfjorden/Åndalsnes - 5. feb

I dagens møte sjokk-åpnet Isfjorden/Åndalsnes, og gikk tidlig opp i en firemåls ledeles.
Begge lag fikk etterhvert etablert relativt gode forsvar og godt keeperspill, men forskjellen var nok først og fremst stang ut eller rett på keeper i angrep for våre jenter. Det ville seg liksom ikke, og med en motstander som tok våre jenter på det de kan best - kontringer - så ble det en tung første omgang med en klar 7 - 14 ledelse for bortelaget.

Andre omgang fortsatte som første, men det var tydelig at mønsteret hadde endret seg. Keeperen vår hadde en god første omgang, men om enn kanskje enda bedre første del av andre. I tillegg begynte skuddene å komme mere innafor stengene, og ikke minst bedre plassert. Flere gode innspill til strek gjorde også sitt til flere fine mål.
Jentene kom etter hvert helt opp i ryggen på bortelaget, kansje spesielt etter en periode med meget offensivt forsvar. Kontringene våre - særlig fra vingene satt bedre. Ved ca. 10 minutter igjen av kampen var jentene bare tre mål bak, men plutselig snudde det, og bortelaget dro fra igjen. Kampen endte med en 21 - 27 seier til bortelaget. Men jentene har fremdeles et godt tak om andreplassen på tabellen, 4 poeng forran tredjeplassen.

Geirr Eggen.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProIda4c9783479

 • Skrevet av
 • Lest: 659 ganger
Merket under

Damelaget med to kamper i helga - 1. og 2. feb.

Den første av to kamper for damene denne helgen gikk av stabelen i Træffhuset. Første omgang var preget av tempo. Varfjell satte hele 23 mål i første omgang og dominerer på banen. Selv om det kan se ut som om vi også slipper Træff litt for lett til med 15 mål på en omgang, så har det sin naturlige forklaring. Vi kjører et slikt tempo i spillet at Træff har ballen i sin besittelse store deler av kampen. Vår keeper, Jeanett, står en strålende kamp med to strafferedninger og høy redningsprosent, selv i de periodene forsvaret slipper seg nedpå og tar litt for lett på motstanden. Laget viser løpsvilje og samspill som bedrer seg for hver kamp. I andre omgang bestemmer vi oss for å sette tøffe taklinger og klarer med det å redusere baklengsmålene til 10 i andre omgang. I denne omgangen ville ballen rett og slett ikke spille på lag med oss. Jeg tror vi aldri, kollektivt har satt så mange baller i rammeverket noen gang. Selv om stillingen viser 10-11 i vår favør var ikke omgangen jevnspilt. Kampen var rett og slett vår, og vi dro hjem med 2 poeng på stillingen 25-34.

Troppen var i utgangspunktet liten allerede før kampen på lørdag. Med ytterligere skader og sykdom inn mot søndagens kamp begynte vi å få problemer med å stille lag. Heldigvis var vi så heldige å få med oss noen gryende talenter fra jenter 16. Synne Klokset har allerede rukket å finne sin plass hos damelaget, og på søndagen fikk også Marte Skjegstad sine første minutter på seniornivå. Rollon var dagens motstandere, og de har imponert hittil i år med godt spill og gode skyttere. Vi var klare for å brette opp ermene og kjempe med alt vi hadde. Denne gangen måtte Rollon kjempe hardt for å ta med seg poeng hjem fra Vestnes. Vi setter tempo og trykk fra start, og damene fra Ålesund fikk kjenne på kroppen når de kom innenfor 9meter. Vi spiller lenge jevnt og kampen lever. Dessverre blir vi slitne godt ut i omgangen og vi blir straffet hardt de siste 10 minuttene, noe som gjør at Rollon skaffer seg en god ledelse til pause på stillingen 11-19. I pausen blir det gitt klare beskjeder og avtaler for hvordan vi ønsker å spille i andre omgang. Mye fungerer og vi viser at vi absolutt ikke har gitt opp. Selv om damene igjen knepper innpå i en jevn andreomgang (13-15), går Rollon seirende ut av kampen på stillingen 25-34.

Caroline Gjelsten.

Alle bilder under: Sølvi Rekdal.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId1e15b9efa0

Merket under

J13 med 2 hjemmekamper - 2. feb.

Jentene møtte Kristiansund HK i første kamp. Kampen bar preg av lavt tempo og tidvis mye rot i spillet men vi scoret mange mål og fikk en fin 24-10 seier.
I kamp nummer to møtte vi Kristiansund 2, og her fikk jentene mer fart på beina og bedre flyt i spillet. Mye godt samspill  førte til fine mål. Og bakerst hadde vi en god keeper, vi er så heldig at vi har to dyktige keepere i troppen. Vi vant kampen med 23-12.
Neste kamp er onsdag 5.2 hjemme mot Åndalsnes. Dette er alltid et oppgjør med futt og fart så vi gleder oss. Da ønsker jentene litt mer publikum for dei syns det var litt trist at alle forsvant etter dagens damekamp.

Ref Elin Skjegstad.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId930bf26da9

J15 hjemme mot Langevåg - 2. feb.

I dag fikk vi besøk av Langevåg J15. Forrige gang vi møtte dei, ble det tap 18 - 14 på bortebane, der vi hadde en god 1. omgang, mens Langevåg var klart bedre enn oss i 2. omgang.

Dagens kamp åpner i høyt tempo, og vi setter tidlig flere kontringsmål. Halvveis ut i omgangen leder vi 7- 1, etter godt forsvar og godt keeperspill. Fremover produserer vi mange sjanser, men mange av dei brennes. Vi fullfører omgangen med flere gode prestasjoner og bra tempo og går til pause med en suveren 16 - 5 ledelse.

2. omgang åpner jevnspilt i lavere tempo, der vi står ok bakover. Vi fortsetter med bra keeper, som også stopper 2 straffekast. Fremover produserer vi sjanser, men ikke med samme trøkk og presisjon som i 1. omgang. Halvveis leder vi 22 - 9. Siste halvdel av 2. omgang blir en svak transportetappe fra vår side, og Langevåg reduserer ledelsen vår til 24 - 14.

Sluttresultat 24 - 14.

Roger Malme.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId92de21de17

 • Skrevet av
 • Lest: 837 ganger
Merket under

J15 borte mot Spjelkavik/Blindheim

Søndag 26. januar reiste J15 til Borgundhallen i Spjelkavik, for å møte Spjelkavik/Blindheim.

Det ble en jevnspilt åpning av kampen, og rundt midtveis i omgangen var stillingen 6 – 6. Bakover står vi bra, men av og til sprekker vi opp i midten av forsvaret. Keeper står bra, og redder mange skudd. Fremover har vi bra trykk, men vi blir for unøyaktig når vi skal avslutte, og mange skudd settes utenfor eller rett på keeper. Spjelkavik drar fra mot slutten av omgangen, og lagene gikk til pause på stillingen 10 – 6.

2. omgang blir jevnspilt. Vi fortsetter å stå bra i forsvar, og slipper inn 7 mål som er godkjent. Fremover blir vi for lite truende mot mål. Kombinert med lav presisjon, skaper vi for få gode sjanser. Vi klarer derfor ikke å hente inn Spjelkavik sin ledelse, og går på et 17 – 13 tap.

Roger Malme.

 • Skrevet av
 • Lest: 557 ganger
Merket under

J13 med to bortekamper - 26. jan.

Første kamp var mot Averøy. Her fikk vi mye bra spill, mange fine mål og gode keeper redninger. Seier 15-21.
Andre kamp var mot Kristiansund 3. Her gikk ikke alt på skinner, det ble en tett og jevn kamp men dessverre holdt det ikke helt inn og det ble tap 17-15.

En lang dag med en sterkt redusert tropp av ulike årsaker. Stor takk til Julie Adelen fra j12 som stilte sporty opp som en viktig medhjelper for at vi kunne stille lag.

Elin Skjegstad.

Merket under

Damelaget hjemme mot Bergsøy 2 - 25. jan.

Damelaget tok i mot Bergsøy 2 som pr. nå ligger nederst på tabellen.

Damene starter bra, og gikk rett i ledelse. Det ble tidlig klart at dette ville bli en relativt lett match for damene, og etter 20 minutt sto det 14-7. Men da begynte det å kladde en hel del, og Bergsøy kom sterkt tilbake. Det ble ett mål til på 10 minutt (straffe) for damene, mens Bergsøy tok kraftig innpå 1il 15-12 til pause.

Etter pause ble det veldig raskt klart at det var gitt noen beskjeder i garderoben. Plutselig var tempo i både angrep og forsvar på det nivået vi er vant med, og det ble en rekke konrtinger som førte damene opp i en trygg 26-14 ledelse allerede etter 15 minutter. Underholdningsverdien i andre omgang var hevet ganske mange hakk, og det ble etterhvert en meget fin og fortjent 31-18 seier til damene.

Spesielt hyggelig var det at Synne Klokset fra J16 laget fikk sine første minutter på damelaget i denne kampen. Synnes satte umiddelbart sitt preg på kampen med et tøft og konsist forsvar. Hun var også fullt på høyde i angrep, og fikk æren av å score sitt første mål for damelaget med en perfekt utført straffe.

Geirr Eggen.

 • Skrevet av
 • Lest: 714 ganger

J16 borte mot Molde HK Elite - 25. jan.

Lørdag gikk turen til Elnesvågen. Litt ut i første omgang fikk vestnesjentene justert forsvaret og dro fra. Bra tempo og keeperredninger førte til at vi fikk noen fine kontringsmål. Vi gikk til pause med en komfortabel 8-14 ledelse. Andre omgang ble ikke så bra, men vi vant komfortabelt 14-19.

Geir Håvard Ellingseter.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId3d4b6c5506

Damelaget borte mot Hareid og Ørsta - 20. jan.

Damene dro til Sunnmøre for å spille to kamper på lørdag. Grunnet skader og sykdom ble troppen noe mindre en planlagt, men laget hadde likevel tro på at dette skulle være mulig.

HAREID
Kampen mot Hareid ble som forventet. Damene kontrollerte kampen fra start, med fokus på å holde tempo og flyt, uten å slite seg fullstendig ut. Med en keeper og to utespillere i innbytte, byttet laget hyppig og skiftet rundt på alle spilleplasser.
Til pause viste stillingen 7-14, og damene valgte å senke trykket med tanke på neste kamp. Med alle utespillere på skåringslisten, og en god siste skanse så vi oss fornøyd med en 20-34 seier.

ØRSTA
Selv om vi ikke følte at vi hadde brent kruttet mot Hareid, hadde det nok mer å si enn vi skulle ønske i kampen mot Ørsta.
Med et mannskap på 8, kun en keeper i innbytte, ble vi rett og slett for små i Ørstahallen. Vi ga oss likevel ikke uten kamp, og den var spennende godt ut i andre omgang. Ørsta gir oss juling fra start, og er tøffe i forsvar. De skaffer seg en luke iløpet de første 15 min, og vi tar timeout. Vi bestemmer oss for å legge om taktikken, satse mer på skudd bak fra banen, og avtaler å gi skytterne fra Ørsta mer press. Taktikken fungerer og til pause ligger vi kun to bak (14-12).
Vi fortsetter jobben etter pause, og ligger på det beste ett mål bak Ørsta. Når vi møter ett flatt og tøft forsvar som dette, er det viktig å ha gode skyttere som kan bidra bak i banen. Astrid viste seg å være viktig i siste kamp, og satte imponerende 16 mål fra distanse. Etterhvert tappes vi for krefter og Ørsta siger fra. Kampen ender (33-26).

Caroline Gjelsten.

Merket under

J15 og J16 med fire kamper i helga

Lørdag 4.1. åpnet jenter 15 andre halvdel av sesongen med seier mot Volda i Voldahallen. Vi var på fra start, og tok tidlig en klar ledelse med kompakt, aggresivt forsvarsspill og presisjon fremover. Utover i omgangen hever Volda seg, mens vi gjør en del feil i begge ender av banen. Det ble en mer jevnspilt avslutning på omgangen, og laga gikk til pause på stillingen 8-11. Andre omgang forsetter i samme trenden, og Volda spiser etterhvert opp vår ledelse. Det ble en ujevn prestasjon av oss. Men med godt keeperspill, og en god start på kampen vinner vi til slutt 17-18.

Søndag 5.1. spilte jenter 15 årets første hjemmekamp i Vestneshallen mot Haram. Vi går ut i bra tempo, og får få utfordringer i begge ender av banen. Vi drar jevnt og trutt i fra med godt forsvar og gjennombruddskraft fremover. Til pause leder vi 15-7. I andre omgang øker vi tempoet og får satt et mer aggresivt forsvarsspill. Vi fortsetter å øke ledelsen, og vinner til slutt komfortabelt 32-13. En solid avslutning på en kjekk og spennende håndballhelg.

På lørdag ettermiddag møtte J-16 Bringlaget Valder på hjemmebane. Valder har vunnet sine 3 første kamper i Bringserien og alt lokalt til nå. Vi starter bra, men det viser seg at det blir vanskelig å holde nivået til jentene fra Valder. Med bra forsvarsspill og en god keeper blir resultatet til slutt 16-26.

Søndag møtte vi Kristiansund sitt Bringlag. På bortebane tapte vi med 14 mål. Målet for kampen var å ta med seg mye av det gode spillet fra lørdag. Det lykkes vi godt med. Vi tok føringen fra start og holdt den stort sett gjennom hele kampen. Kampen endte 26-20 i favør Vestnes.

Geir Håvard Ellingseter & Roger Malme.

(Bilder: Sølvi Rekdal & Geir H. Ellingseter)

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId78b3efaf98

Merket under

Damelaget hjemme mot Aksla - 5. jan

Damelaget møtte Aksla i dagens kamp - den andre kampen denne helga.

Å møte tabelltoppen er ingen enkel oppgave, men damene gikk ut i hundre og vel så det, og kick-startet kampen med en 4-0 ledelse etter kun 3 minutter. Damene fortsatte, og holdt en fire-måls ledelse helt til ca 18 minutter i første omgang. Da greide Aksla etterhvert å krype innpå, men de ti siste minuttene tok Aksla skikkelig grep til en 23-16 ledelse til pause med et særdeles hurtig angrepsspill.

Andre omgang fortsatte på samme måte som første omgang sluttet. Selv om damene spilte teknisk bra både i angrep og forsvar, ble de rett og slett kontret i senk. Skal en pirke på noe, så er det vel denne typen lag - med veldig hurtig spill og kontringer, våre damer sliter mest med.

Selv med et stort 31-42 tap, må en ta med mange meget gode enkelt-prestasjoner i kampen. Kampens desiderte toppscorer ble Astrid med 10 mål! På VVIL ble dette tett fulgt av Kristine med 9 mål, Silje med 4, Ine og Kristin med 3 og Caroline med 2 mål.

 • Skrevet av
 • Lest: 730 ganger
Merket under

J13 med to kamper - 4. jan.

J13 møtte Molde HK i første kamp og dette ble en tøff og fartsfylt batalje. På forhånd visste vi at dette er et av topplagene i serien men vi har slått dei på bortebane. Jentene ble tatt hardt i første omgang og låg under 4-10 til pause. Vi opplevde nok at dommerne ikke tok tak i et til tider tøft forsvarsspill fra Molde, men dette rettet seg noe i andre omgang. Etter pause var innsatsen hevet ennå noen hakk og jentene jobba intenst for å innhente forspranget. Det holdt nesten, dessverre et tap 11-12.

I kamp 2 møtte vi Molde 2. Kampen bar preg av slitne jenter der ingenting gikk på skinner og vi fikk mye stang ut. For publikum ble det litt gå-sakte-mot-mål-håndball, men vi kom i havn med en fin 18-15 seier.

J13 består av 11 spillere noe som er sårbart ved frafall og skader. Dette var dagen da vi hadde redusert og skadeskutt tropp, så det ble tøft for jentene. Vi er super stolt av dei, det vitner om vilje til å dra lasset ilag. Heia VVIL j13!!

Elin Skjegstad.

Sterk hjemmeseier til Damelaget - 4. jan.

Damelaget møtte Valder/Godøy 2 i returkamp i dag. Forrige møte endte med en solid borteseier for damelaget (27-39), og det var en viss spenning om de greide å gjenta dette resultatet i dag.

Damene tok tidlige både ledelse og kontroll, og mot et ungt og noe urutinert Valder/Godøy lag ble det tidlig klart det dette var en kamp VVIL ville vinne. Som vanlig kjørte damen med raske angrep fra start til en fire-måls ledelse. Midtveis i første omgang hadde damene en seksmålsledelse, før Valder/Godøy fikk fart og mer kontroll på ballen, og var flere ganger kun ett mål bak i slutten av første omgang.

I andre omgang satte damene et ytterligere press i kampen, og med en tydelig forsterkning av en spiller som kom rett i fra jobb ble det egentlig en grei 11-måls seier til damene, med sluttresultatet 37-26. Få tekniske feil i angrep, mange raske kontringer og til tider et godt forsvars og keeperspill bidro sterkt til dette resultatet. Publikum fikk sitt, og det ble høyt og tydelig besvart fra tilskuer med at "No koooser vi oss"...

Dagens toppsorer ble Kristin med 10 mål, tett fulgt av Caroline med 8, og deretter Krsistine og Astrid med 7 mål. Silje og Tuva med 2, og Rikke Sofie med 1 mål.

 • Skrevet av
 • Lest: 718 ganger
Merket under

Molde HK Elite med komfortabel sier mot Volda

Molde HK Elite og Volda HK møttes i dag i Vestneshallen til en treningskamp.

Ikke helt overraskende vant Molde komfortabelt 37-21 de to ordinre omgangene, og 20-12 en ekstraomgang på 20 min. Det vistes helt tydelig at disse to lagene spiller i to forskjellige divisjoner, hhv. Rema 1000 seren (elite) og 1. divisjon. Spesielt tempomessig ble dette en noe tøff opplevelse for Volda.
Men uansett, en fin underholdning i romjula.

Spesielt morro var det for oss lokale supportere å se Vilde Vike Nerås på banen igjen i en kamp etter et langt skadeopphold!

Ang. Molde HK, se også:
Helle Thomsen uten ny kontrakt med Molde HK.

 • Skrevet av
 • Lest: 558 ganger

J13 borte mot Gossen - 15.12

J13 tok turen til Aukra idag der kamp mot Gossen ventet. Jentene var litt spent på oppgjøret da de har fått med seg ei klar nivåheving hos motstanderen. Med Frode og Geir Håvard som trenervikarer tok jentene tak i kampen fra start, og gjennomførte en bra kamp med mange fine mål og tidvis godt forsvar. Som vanlig litt stang ut men hva gjør det når sluttresultatet viser 10-20 til oss og nok en seier. Vi ser fram til nye spennende kamper over nyttår. God jul!

Elin Skjegstad.

Merket under

Juleturnering i Vestneshallen

Onsdag 11/12 var det i tradisjon tro duket for juleturnering i Vestneshallen, i regi av damelaget. Det ble julestemning med nisseluer, julebakst, gløgg og grøt sponset av Vestnes Fjordhotell. Turneringens startet med at de flotte minihåndballspillerne våre som spilte mot hverandre, og deretter spilte alle aldersbestemte lag mot sine respektive foreldre/trenere/søsken/oppmenn. Det ble mye show da foreldre fikk handicap som å måtte sette seg ned før kast, kaste bak ryggen eller snurre rundt før de skulle kaste ballen. Det var stor oppslutning blant foreldre, søsken, trenere og oppmenn som stilte opp for å matche håndballjentene på alle alderstrinn. Det var til og med besteforeldre med! Til slutt i turneringen var det årets showkamp mellom sponsorer og damelaget som gikk av stabelen. Her var både Vestnes Fjordhotell, Rema 1000, Vik Elektro, Sport1 Tomra, Fargerike Sivertsen, Fitnessfabrikken og LH print og design representert. Fantastiske sponsorer som tar seg tid til litt juleshow!

En slik dag viser sann idrettsglede og konkurranseinnstinkt hos både store og små. Det er gøy med håndball og det er gøy å se at det er så mange som ar turen i hallen for å fylle tribunene en onsdags ettermiddag i førjulsstria. Anledningen ble også brukt til å dele ut Ungdomsstatuetten til forbildet Silje Rekdal som fikk denne prisen for sin innsats, holdninger og utvikling over flere år. Hun har representert klubben på både fylkessamlinger, regionale samlinger og på landslagssamling for J04.

Damelaget vil takke for deltakelsen og innsatsen til både mini-gutter, mini-jenter, alle aldersbestemte lag, foreldre, søsken, oppmenn, trenere og ikke minst sponsorer som sporty stiller opp og lager show i hallen.

Silje Sivertsen Bergslid.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId3df3c53f30

Damelaget borte mot Isfjorden - 10.12

Damene var klare for et siste oppgjør i 2019, med få spillere, men likevel bestemte for å gjøre jobben som skulle til. Kampen skulle bli en slitekamp der både stillingen og prestasjonen svingte voldsomt. Isfjorden rykker fra flere ganger, og Vestnes tetter luken. Dessverre sliter vi med å tette forsvaret vårt til tider, og med mye stang ut og bom, måtte vi dessverre dra hjem uten poeng. Marginene spiller rett og slett ikke på lag med oss. Vi er skuffet og har mye å jobbe med i juleferien. Kampen endte 31-26 (13-13).

Vi er samtidig stolte av alle som støtter oss i tykt og tynt på tribunen. At så mange tok turen til Isfjorden er fantastisk. TUSEN TAKK alle sammen.

Caroline Gjelsten.

Bylag - utvidet regional samling

Silje Rekdal deltok i helgen på Bylagssamling i Trondheim. Dette er en samling i regi av Regional landslag med tanke på Bylagsturneringen som kommer senere på sesongen. Jentene gjennomførte 5 økter, 2 spill- og 3 vanlige treningsøkter. Det bør også nevnes at Mathea Lervik var reserve til denne samlingen, noe som viser at flere av våre spillere blir lagt merke til.

Morten Løken.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId80c763a3b8

Merket under

Damelaget borte mot Rollon - 4.12

Vi dro med redusert stall til byen for å møte Rollon til kamp i Larsgårdshallen. Vi visste kampen ville bli tøff. Rollon topper tabellen, og det med glans. Vi var likevel innstilte på å gjøre det vi kunne for å ta med poeng på hjemreisen. Dessverre fortsetter vi å ha litt problemer med å finne flyten som i forrige kamp.

Rollon setter trykk fra start, og dominerer i kampen. Vi har likevel perioder med godt spill, men mot Rollon må man være på hele veien. Kampen endte 40-23 (18-10). Vi gratulerer Rollon med  en godt utført kamp, og velger å fokusere frem mot neste kamp. Vi har litt å jobbe med.Tirsdag drar vi til Isfjorden for siste kamp før det blir en vel fortjent juleferie til slitne Varfjell damer.

Caroline Gjelsten

Merket under

Solid hjemmeseier til Damelaget 1. des.

VVIL møtte Sykkylven på søndag. Kampen starter ruskete og det er Sykkylven som setter de to første målene. Det skjer det som ofte skjer når damene møter dårligere motstand med lavere tempo. Vi detter ned i nivå, mangler fokus og krigervilje. Tross dette holder damene 16-11 til pause.

Sykkylven starter igjen best i andre omgang og jager ledelsen til VVIL. Noe klabb og babb fortsetter i andre omgang, og vi kommer aldri helt opp på det nivået vi ønsker, men vi har lange nok perioder med tempo og gode valg, noe som gjør at vi ender med en komfortabel 10målsledelse på stillingen 30-20.

Silje S. Bergslid

Merket under

To borteseiere for J16 i helga

Lørdag kveld dro j-16 til Åndalsnes for å møte samarbeidslaget Isfjorden/Åndalsnes. Hjemmelaget er et god lag kjent for å score mange mål, så før kampen visste vi det ville være viktig å sette forsvaret godt. Dette greide jentene våre. Med godt forsvar følger ofte godt keeperspill så også i denne kampen. Jentene vant til slutt 23-28.

Søndag møtte vi Valder. Vi startet kampen godt og gikk til pause med 9-17 ledelse. Ut i 2. omgang slapp vi Valder litt mer inn i kampen, men det ble en komfortabel 23-28 seier.

Jentene har i det siste hatt fokus på å jobbe hardt på returløp, gode kontringer og å fighte om ballen. Trener, Morten Løken, var svært godt fornøyd med hvordan jentene løste dette denne helga.

Geir Håvard Ellingseter.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId907ce02b65

Merket under

J13 med seier 14-4 hjemme mot Træff

J 13 tok i mot Træff i Vestneshallen søndag 1. Desember. Vestnes-jentene var det klart beste laget.  Angrepsspillet var noe opp og ned. Jentene fikk prøvd ut en del innøvde trekk. Kjekt å se på. Forsvarsspillet var meget godt. 9-2 til pause. Sluttresultatet ble 14-4.

Linda Tomren.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProIdca476faf7f

Merket under

Hilsen til publikum fra Damelaget

Damelaget ønsker å applaudere alle som tok turen i hallen i går søndag 24.11.19. Det er fantastisk gøy å spille håndball med et aktivt publikum, og dere skal ha mye av æren for at vi klarer å reise kjerringa etter å ha falt bak et par mål. Dere gir oss ny energi og pågangsmot. Vi håper dere er med oss videre. Takk!

Mvh Vestnes Varfjell Damer

Merket under

REMA 1000 MiniCup - 23.11

Lørdag arrangerte VVIL Rema1000 minicup i Vestneshallen. Over 150 spillere fra klubber i Romsdal spilte over 50 kamper og storkoste seg med kamper, flotte premier, tombola og en innholdsrik kiosk. En stor takk til spillere, foreldre og dommere for en flott lørdag i hallen vår.

Morten Løken.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId75d1c4bd3c

Merket under

3 kamper på 2 dager for J15 og J16

Mot Langevåg hadde vi lenge grei kontroll på kampen, men midt i 2. omgang stoppet det seg for jentene våre. Langevåg greide å utnytte dette og vi tapte til slutt 18-14.

I 2. kampen på lørdag møtte vi Volda. Jentene startet godt og satt inn 6 mål før Volda fikk sitt første. Det ble en komfortabel 23-17 seier.

Etter en spennende damekamp var j-16 klare for søndagskamp mot Averøy. Mye fint spill og mange mål fra alle posisjonene. Seier 32-16 til hjemmelaget.

Geir Håvard Ellingseter.

Merket under

Damelaget hjemme mot Spjelkavik 24.11

Ut i fra tabellen var damene forberedt på at det kom til å bli tøft å møte «Vika-damene». De er fysisk sterke og innehar en god dose rutine.
På samme viset som sist hjemmekamp, kjører damene på med et godt trykk fra start og tar en 4-1 ledelse. Likevel, senker vi tempoet denne gangen også og lager «slurvefeil». Det skaper rom for Spjelkavika som viser at de ikke har tenkt å gi seg uten kamp. De legger etterhvert ut frimerke på en av våre spillere, noe som ødelegger flyten i angrepsspillet vårt.
Vi lykkes likevel med opprullingen som igjen skapte rom for flere kantmål.

Vi er fornøyde med to nye poeng, og takker sunnmøringene for kampen!

Ida Øverås Halkjelsvik

Merket under

VVIL's J13 borte mot Åndalsnes/Isfjorden - 20.11

Onsdag dro vi til Isfjorden for kamp mot Åndalsnes/Isfjorden. Det ble en ny seier for jentene, men den måtte jobbes for. Energi og innsatsvilje var variabel og mange brente sjanser gjorde kampen mye mer spennende enn vi håpte på. En skikkelig sliteseier 10-11 til oss.

Elin Skjegstad.

Merket under

VVIL's J13 borte mot Kristiansund - 17.11

J13 tok turen til Kristiansund søndag 17.nov. Der møtte de Kristiansund og Kristiansund 2. Laget ble idag ledet av Frode og Geir Håvard.

Kristiansund-VVIL  7-22
Stor forskjell i nivå på lagene så kampen bær preg av det i perioder. Men jentene viser vilje til å jobbe både i forsvar og angrep og som vanlig veldig godt keeperspill. Mange jenter som scorer mål.

Kristiansund 2-VVIL 15-20
Her møter vi et lag som har vunnet alle sine kamper så langt og ligg øverst på tabellen. Vi fikk en litt trå start de første minuttene men så festet forsvaret seg og vi fikk se høgt tempo på ball, tøffe taklinger i forsvar, glimrende keeperspill, flott samspill i angrep og mange fine mål. I korte perioder glipper konsentrasjonen og motstanderne får slippe litt mer inn, men vips så er jentene på igjen og vi drar i havn en flott lagseier.

Mange glade jenter og foreldre etter dagen. Nå er det bare å nullstille seg så er vi klar for Åndalsnes/Isfjorden på onsdag.

Elin Skjegstad.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId09079f010c

Merket under

VVIL's J16 borte mot Bergsøy 17.11

Dette var en jevn kamp der lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen.
Etter første omgang ledet våre jenter med ett mål.
I starten av andre omgang skora Bergsøy fire raske mål, og gikk opp i en tremålsledelse. Når det vår igjen 20 sekund ledet Bergøy med ett mål, våre jenter fikk tak i ballen, men desverre klarte de ikke å skore på siste angrep.
Bergsøy vant til slutt 18-17

Sølvi Rekdal.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId552b3e2ab7

Borteseier for Damelaget - 9. nov.

Damene satte nasen mot Fosnavåg og Bergsøy i sin jakt mot nye poeng. Bergsøy har hatt en beskjeden start på sesongen, men Varfjell var klar over at de fysisk er underlegne damene fra Sunnmøre, og var bestemt på at jobben ikke ble lett.

Starten på kampen ble som i forrige kamp. Vi setter tempo fra start og etter 5 min viser tavlen 0-4. Kanskje tror Varfjell at jobben er gjort etter en god start og presisjonen faller. Bergsøy blir ikke stresset, og fortsetter sitt spill. Kampen blir etter hvert en jevn kamp, der Varfjell ikke klarer å rykke helt fra. Damene våre setter et flott forsvar og er fornøyde med det. Fremover blir det mye slurv, personlige feil og bom. Men vi er likevel fornøyde med å dra i land en jevn kamp.
Kampen endte 17-23.

Caroline Gjelsten.

VVIL's J13 hjemme mot Kristiansund 3

J13 spilte hjemme mot Kristiansund 3 idag.

Kampen bar preg av til tider lavt tempo. Men våre jenter benyttet anledningen til å få igang angrepsspillet sitt og hente fram trekk som læres på trening. Moro og se laget bruke alle spillerne, mange fine innspill til strek, skudd fra kant, gjennombrudd fra backene og kontringer i særklasse. Keeperne står som vanlig veldig godt. Resultat seier til oss 27-9.

Elin Skjegstad.

Merket under

Håndballfest i Vestneshallen

Det var j13 som skulle være så heldige å få åpne denne lørdagens seiersbankett. Deretter var det damenes tur til å ta i mot Træff 2.
De tilreisende kom noe redusert og hadde derfor kun syv spillere med seg over fjorden. Damene ønsket å utnytte muligheten til å få løpt mye og sette et høyt tempo fra start, noe som resulterte i en rask 7-1 føring. Det som i begynnelsen så ut til å bli en enkel seier, skulle vise seg å bli en aldri så liten thriller utover i kampen. Hjemmelaget fikk etterhvert vansker med å løse det bakover, og inviterte dermed bortelaget inn i kampen. Fremover scores det jevnt med mål, og vi oppnår tidvis ettertrykket vi ønsket fremover. Etterhvert løsner det bakover, og Varfjell skjønner at det må støtes på Træffs skyttere. En kollektiv innsats både bakover og fremover gjør at vi ror i land en komfortabel 35-29 seier.

Som prikken over i’en vinner j16 kveldens siste kamp. Damene gratulerer!

Ida Øverås Halkjelsvik.

Merket under

VVIL's J13 med tre kamper sist uke

J13 har spilt 3 kamper den siste uka.
Onsdag gjestet vi Skåla for sesongens første kamp. Tradisjonen tro ble det en stang ut kamp der få ting stemte i alle ledd på bana. Tap 11-9 ble bare å ta med seg hjem.

Søndag morgen reiste vi til Molde for kamp mot Molde HK. Her fikk vi se jenter med fart i beina og kontroll på ballen, og et hardarbeidende forsvar som ga god hjelp til våre dyktige keepere. Seier 11-15 var vi fornøyd med.

Deretter dro vi hjem over fjorden for kamp i Vestneshallen mot Averøy. Dette ble en håndball kamp med stor nivåforskjell på lagene, og spillet bar preg av det. Men jentene jobber på og scorer mål. Seier 24-4 pynter på målstatistikken og mange målscorere.

En litt humpete start på sesongen men vi gleder oss til fortsettelsen.

Elin Skjegstad.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProIdb72a133213


Bilder fra VVIL-Averøy, alle bilder Sølvi Rekdal:

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId26af0a68f8

Merket under

Sesongstart for J16 - 27.10

Etter en litt krevende start justerte jentene seg inn. Etter 20 minutter inn i første omgang tok vestnesjentene ledelsen og såg seg aldri tilbake. Forsvaret satt godt og keeper Kristine hadde mange flotte redninger.

Fremover markerte Silje seg med 12 mål. Strekspiller skapte også trøbbel for Molde. Resultatet ble 21-15. Flott sesongåpning!

Geir Håvard Ellingseter.
(Alle bilder: Sølvi Rekdal).

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId4914b72242

Damene vartet opp til fest

Varfjells damer inviterte inn til sesongens første hjemmekamp, og skuffet virkelig ikke! Publikum kunne glede seg over fart og godt spill. Etter 6 minutter var stillingen 3-3, og det var så langt Hareid maktet å holde følge. Damene satte inn ett ekstra gir, viste hvor løpevillige de er, og såg seg aldri tilbake. Vi ser et lag som står sammen, støtter hverandre og spiller hverandre gode. Vi håper å kunne varte opp med lignende spill fremover i sesongen, det er akkurat slik vi ønsker å fremstå. Kampen endte 46-22. Om det var det strålende publikumet, de nye draktene fra Sparebanken Møre eller flyten etter forrige seier som gjorde susen i dag er ikke godt å si, men vi får tro det var en suksessmix vi tar med oss videre!

Neste hjemmekamp er 2 november kl1400 mot Træff. Vi håper mange vil ta turen for å støtte oss i kampen om nye poeng.

Caroline Gjelsten.

Merket under

Sterk borteseier for Damelaget - 13.10

VVILs damer møtte Valder/Godøy i Giskehallen søndag ettermiddag. Damene spilte en fantastisk kamp kollektivt.  

Valder startet med å ligge i 5-1 forsvar mot Varfjell, noe som tidligere har fungert godt mot damer som har latt seg stresse. Men denne gangen løste Varfjell dette uten for store problemer, noe som tvang Valder å gå tilbake til et tradisjonelt 6-0 forsvar. Damene sikret seg en komfortabel ledelse, og spilte med senkede skuldre. Til pause var stillingen 13-18.

I andre omgang viste damene seg overlegne fremover. Ballen gikk til sjansen kom. Valder gikk opp i sømmene bakover. Med ball-vekslinger og krysninger åpnet forsvaret seg, og ballen gikk hyppig til strek. Når man ser at strekspillere og straffer til sammen holder en tredjedel av scoringene forstår man at bearbeidingen har vært bra. Keeperne våre er stabile og gode. Forsvarsspillet er godkjent, men der er mye å hente. Dette jobbes det mye med i treningshverdagen.

Når sluttsignalet gikk kunne damene juble for en sterk 39-27 seier.

Vi ønsker velkommen til Vestneshallen søndag 20.10.19 mot Hareid kl1700. Sesongens første hjemmekamp.

Merket under

VVIL's Håndballskole i høstferien

Også i år arrangerte Vestnes Varfjell IL håndballskole tre dager i høstferien, med god støtte fra REMA 1000.

I år er det flere jenter fra Vestnes Varfjell's og Molde HK Elite Rekruttgruppe (faktisk de fleste fra tidligere '01-laget til VVIL), som stod for all instruksjon, mat og gjennomføring forøvrig.
Som vanlig ble det oppdelt i to grupper, klasse 1-7 fra 10.00 til 14.00 med ca 30 elever og klasse 8-10 fra 15.00 til 19.00 med ca 20 elever. I følge sportslig leder i klubben, Morten Løken, hadde jentene et godt opplegg for alle aldre og i alle posisjoner på banen. Det var også lagt inn økter med styrketrening i treningsperioden.

I all hovedsak var det spillere fra VVIL som deltok på skolen. Men hvis er studerer bildet over nøye, ser en at det var to jenter fra Træff til stedet. De to i blå t-sjorte er den ene den som har reist lengst, helt i fra USA for å delta, den andre hjemmehørende her på Vestnes. Bak ser vi en del av trenerteamet; Ingrid Helene, Marie, Iselin, Rebekka og Ine. I tillegg deltar også Rikke Sofie, Astrid, Ragnhlld og Kristin i teamet.

 • Skrevet av
 • Lest: 683 ganger
Merket under

Sesongåpning for Damelaget - 27.09

Etter fjorårets tøffe sesong er fokuset noe annerledes i år. Nå skal idrettsgleden bygges opp igjen, og samhold og humør er målsetningen. Laget skal bygges opp igjen. Nå skal vi ikke undervurdere vinnerinstinkt og krigervilje, for høyst på ønskelista står selvfølgelig å høste poeng. Man må likevel regne med at det vil ta noe tid før damene igjen er samspilt, og tilbake i kjent stil.

Fredag 27.09.18 startet Varfjelldamene årets sesong mot Aksla på bortebane. Kampen startet med ett smell og det tok litt tid før damene forstod hva som hadde skjedd. Aksla «gunnet» rett og slett til fra start. Halvveis ut i første omgang lå VVIL under 8-3 og følte virkelig på presset. Vi roer oss, innser at vi spiller som enkeltspillere og velger å fortsette som lag istedenfor. Til pause viser tavlen 9-6.

I andre omgang var nok ikke Aksla forberedt på at det var et annet lag som kom på banen. Damene smeller til, går i ledelse og fører kampen frem til det står igjen drøye 3 minutter. Aksla legger inn en siste innsats og tar seieren 21-20 i kampens siste sjanse.

I årets første kamp spilte damene variabelt. Mindre godt til tider, men viste også gode takter. Godt samhold og god stemning i et tøft oppgjør, gjør at vi gleder oss til fortsettelsen.

Nå venter bortekamp mot Valder/Godøy,  før det er duket for første hjemmekamp i Vestneshallen 20 oktober mot Hareid.

Caroline Gjelsten.

Åpen dag i Vestneshallen - 22.09

Søndag 22.09.19 arrangerte håndballgruppa åpen dag i Vestneshallen for å vise frem vårt tilbud til barn og unge. Det ble lek, moro, ballek med skyting og triksing, samt ballonger, konkurranse, musikk og dans. Vi ønsket å arrangere en åpen dag i hallen for å vise at vårt tilbud til de yngste har fokus på lek og moro i hallen og er et tilbud åpent for alle. Vi håper å se flere barn som deltar ved minihåndballens oppstart. De som møtte hadde en fin dag med mye lek, ball og sosialt, smat gratis kaffe, kake, boller, frukt, saft og is i hallen.

Det var ikke for mange som møtte i hallen denne søndagen, men vi hadde en uavklart avtale med værgudene som gjorde at det var litt for fint vær for en dag inne i alle. Vi håper likevel å se mange flere en de som tok turen i hallen når vi starter opp etter høstferien!

Silje Sivertsen Bergslid.

Merket under

Sesongåpning for J15 - 22.09

I dag åpnet jenter 15 håndballsesongen i Brattvåg. Vi spilte 2 kamper. En kamp mot Valder/Godøy og en kamp mot Haram. Jenter 15 serien avvikles i år etter islandsk modell. Det skal spilles 10 runder, og runde 1 ble spilt i dag. De neste rundene spilles i ukene 42, 45, 47 og 50. Etter jul spiller vi i uke 1, 4, 7, 10 og 13. Etter hver runde vil neste rundes kamper og motstandere bli berammet ut fra lagets prestasjon i den siste runden. Alle lag vil bli tildelt minimum 2 hjemmearrangement i løpet av sesongen.
I år spiller vi omganger på 25 minutt og pause på 10 minutt.

Dagens første kamp var mot Valder/Godøy. Før kampen snakket vi om viktigheten av å være fokuserte og på fra start. Første omgang åpnet jevnt. Valder/Godøy har god midtback og venstreback og de slipper til i starten av kampen. Fra 10 min. står vi tettere i forsvar. Fremover har vi bra tempo, og kontrer inn mål. Vi har bra trøkk i spillet og går opp i 10-4 ledelse midtveis i omgangen. Mot slutten av omgangen bommer vi mer fremover, og Valder/Godøy varierer mer sitt angrepsspill. Pauseresultatet 13-10.

I 2. omgang ønsket vi å være mer presise og tålmodige i angrep. Bakover er det mye bra. Fortsette å fokusere på tempo. Råere fremover og raske heim. Vi ønsker ikke å bli «rusha» på. Første halvdel av omgangen blir preget av lite finspill. Vi stresser og det blir noen feil. Men vi beholder ledelsen. Mot slutten av kampen tar vi timeout. Roer oss. Vi ønsker å bruke tid på det vi gjør. Vi avslutter greit og vinner årets første kamp 24-20.

Før dagens 2. kamp koblet laget av ute i sola. Vi ønsker å gjøre oss mer synlige for hverandre i kontra, og finne flyten fremover. Vingene starter tidligere slik at vi får mer direkte kontra. Vi må huske at keeper kan bistå som spillpunkt dersom spillpunkt mangler fremover i banen.

Vi starter bra fremover med flere avslutninger fra strek. Bakover kan vi bli bedre på å justere oss etter motstanderens angrepstrekk. Godt keeperspill. Utover i omgangen drar vi fra med flere kontra mål. Pauseresultatet 15-4. Vi spiller en god omgang. I 2. omgang fortsetter vi bra. Men kan bli enda råere på å vinne ballen i forsvar. Vi fortsetter å øke ledelsen og leder 21-4 halvveis. Mot slutten kjører vi med 2 streker. Denne kampen oppnår ikke samme intensitet som forrige kamp, men vi spiller bedre og vinner til slutt 26-7.

En kjekk start på årets sesong.

Roger Malme.
(Foto: Sølvi Rekdal)

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId873d37d3d6

 • Skrevet av
 • Lest: 927 ganger
Merket under

VVIL's Silje Rekdal på RLM

Silje Rekdal var en av 30 spillere i hele Region Nord som i dag har vært på RLM (Regionalt landslagsmiljø ) i Trondheim. De var igjennom 2 tøffe økter, den første med fokus på forsvar og den andre med fokus på angrep. Silje viste seg frem fra sin beste side og vil helt sikkert få flere sjanser på dette nivået.

Morten Løken.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProIdc02dc43924

Merket under

Terminlister for sesongen 19/20

Terminliste for håndballsesongen 2019/20 er nå publisert.
Det vil kunne komme endringer på terminlistene, så det anbefales at alle som vil følge VVIL Håndball skaffer seg appen Min Hndball

 • Min Håndball for Android mobil fra Play butikk
 • Min Håndball for Apple via Apple Store

Med appen installert, så er det bare å søke opp Vestnes Varfjell IL, og legge til (alle) lagene en vil følge.

Alternativt er å kopiere følgende linker inn som favoritter på netteleseren din:

Følg også med på disse websidene - vvil.no - for oppdateringer og referater fra VVIL Håndball.

Merket under

VVIL's J15/16 sesongoppkjøring i Vestneshallen

VVIL's J15/J16 hadde en liten tyvstart på sesongen med treningskamper mot Kolbotn's G14 i Vestneshallen i dag.

Jentene fikk i sterk og god motstand i 3x20 minutt, og det var nok visse tegn i første periode på at det er en stund siden sist kamp. Men i andre periode satt bl.a.forsvaret mye bedre og det ble mange gode redinger fra keeper. Etterhvert ble det også et veldig bra angreps-spill også. Mye fint samspill som gav mange sjangser og flere scoringer. Tredje periode ble det også vist mye flott spill. Resultatet ble vel tre knepne tap, men absolutt mye positivt og vi ser frem til kommende sesong!

Det var også morro å se at laget har fått inn en ny spiller, og Benedicte fikk flere fine perioder på banen.

 • Skrevet av
 • Lest: 1914 ganger
Merket under

Talentsamling J04

Denne langhelgen er det klart for talentsamling i håndball for jenter og gutter født 2004 i Region Nord. Fra oss i Vestnes Varfjell var det opprinnelig uttatt 3 spillere men 1 har meldt forfall. Spillerne er uttatt etter prestasjon på fylkessamlinger gjennom foregående sesong. Mathea og Silje er supermotivert for 8 tøffe økter på 4 dager i Orkanger. Her vil de få matche seg mot de beste spillerne regionen har, en region som strekker seg fra Søre Sunnmøre til Finnmark. J2004 på Vestnes har også flere spillere som nok holder et vel så høyt nivå som en del spillere som er med på denne samlingen i år og vil forhåpentligvis få sin sjanse senere.

Merket under

Oppsummering fra en hektisk håndballhelg

12 søndag på Balduscup. Jentene måtte opp 5.45 søndagsmorgen for å gjøre seg klar til 16-del finale i jorekstadhallen mot Lånke fra Stjørdal. Jentene var skikkelig trøtte og slitne men våknet sakte men sikkert under oppvarmingen. Ved kampstart gikk vi rett i angrep og det viste seg tidlig at dette skulle bli seier. Vi vant 18-4 etter fantastisk angrep spill med kontringer og fine innspill til strek, keeper og forsvarsspillet var også veldig bra og jentene fikk en god start på dagen. I 8-dels finalen møtte de Rolvsøy 1 fra Østfold/Fredrikstad i Kristinshall. Dette ble en thriller av en kamp der lagene fulgte hverandre hele veien og vi utlignet til 9-9 rett før slutt og fikk spillerforlengelse. Første målet vinner, der Rolvsøy vant myntkastet og fikk begynne med ball. De gikk i angrep og fikk frikast og utvisning på en av våre spillere. Med en mindre på banen var spenningen ekstrem for engasjerte foreldre på tribuna men i neste trekk skjøt Rolvsøy over og vi vant ballen. Der gikk vi i angrep og scoret og gikk dermed videre til enorm jubel. Gledestårene trillet på jentene og tilskuerene fra VVIL hadde problemer med å lande et øyeblikk. En 2 timers pause til kvartfinale mot Heimdal var kjærkomment for slitne jenter. Kampen mot Heimdal gikk i Skogenhallen der vi slo Lillehammer dagen før men dessverre fikk vi ikke like myndige dommere i denne kampen. Det var nok litt begge veier men jentene (og foreldre) følte seg litt vekkdømt etter et meget surt 8-7 tap. Dermed var cupen over for J12 som har gjort en kjempeinnsats i årets sesong med kvartfinale i Baldus cup og avdelingsmester  J12. Tusen takk til June Skotte Nyheim og Anne Lise Ulvestad for alt de har gjort for jentene gjennom sesongen.

Frode Lien


Denne helga i stilte vi  med et j-15 lag og et j-14 lag på Baldus cup på Lillehammer.

J-14 kom på andreplasss i sin gruppe. Vi var uheldige og traff et godt Selbu lag i 1/16 finalen. Det ble et 3 måls tap mot laget som kjempet seg helt fram til finalen.

J-15 kom på første plass i sin gruppe. Søndagen startet med seier mot Langevåg og så mot Lillehammer. I semiinalen ble cupvinner Asker litt for sterke og det ble et knepent tap (6-5).

Geirr Håvard Ellingseter


I tillegg til 3 lag i aksjon på cup i helga har vi hatt dommere både på Balduscup, Steinkjercup og Rosecup. Malin Johanne og Emilia har dømt over 20 kamper på Balduscup med G13 finalen som høydepunkt. Joar Kirkeslett har dømt Rosecup med sin faste makker og de fikk blant annet finalen for J14. Kristin Hestnes har dømt nesten 30 kamper på Steinkjer med J14 B-finale og J12 A-finale som de gjeveste kampene. En stor takk til dommerne som reiser rundt og representerer VVIL.
Noen tidligere Vestnesjenter har vært i aksjon for Molde sitt 3. divisjonslag som sikret opprykk til 2. divisjon kommende sesong etter storspill i kvalifiseringen.
Alt i alt en veldig aktiv helg for håndballinteresserte på Vestnes

Morten Løken.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId371a392086

VVIL med dommerpar på Baldus Cup 2019

VVIL representert med 2 dommere på Baldus Cup 2019. Emilia Frisk Azour og Malin Johanne Lien, de har i dag jobbet godt og dømt ikke mindre en 12 kamper i 3 forskjellige haller. Startet rolig med J/G 10 og 11 før de siste før de siste 5 var 1  J14 og 4 G14 med tidvis meget stort tempo og tøft spill på enkelte. Straffer og frikast er normalt og noen 2-minuttere har det også blitt.

Jentene gjør en kjempejobb og Baldus cup ser ut til å stelle meget godt med dommerne. En kjekk erfaring å få dømme lag som en ikke dømmer til vanlig, og innimellom er også nivået høyere. Nye muligheter i morgen.

Frode Lien.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId21ee9add88

 • Skrevet av
 • Lest: 7240 ganger
Merket under

J12's første dag på Baldus Cup - 27. april

Baldus cup 2019. J12 startet kl 07.30 i dag med kamp i Håkonshall, jentene stod opp 06.00 og var trøtte når kampen begynte. Vi såg tydelig at spillet ikke satt slik det skulle men vi møtte et veldig godt Degernes lag, fra Rakkestad. Vi tapte og jentene var skuffet men fattet.

Neste kamp var mot Heimdal, en kamp som var jevn og tett lenge men også her gikk vi på et tap. Nå var jentene skuffet og skjerpet seg og nullstilte skikkelig til kamp 3 mot Lillehammer. Her spilte jentene slik som de bruker og jobbet knallhardt i forsvar smart og godt i angrep og fantastisk keeperspill. Vi vant 9-6 og den gleden etter endelig å vinne var fantastisk å se. En kjempekamp med god coaching fra sidelinja.

Resten av dagen har gått med på tivoli og andre sosiale ting pluss at de har sett kamper til VVIL J14 og J15. Nå er det nye muligheter i morgen tidlig mot Lånke fra Stjørdal et lag som gikk videre fra en svakere gruppe enn vår så får vi se i morgen. Heia VVIL

Frode Lien.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProIdb90a38edd8

 • Skrevet av
 • Lest: 7192 ganger
Merket under

VVIL til Baldus Cup kommende helg

Kommende helg reiser 3 lag og 2 dommere for å delta på Baldus cup i håndball på Lillehammer.
Dette er en av Norges største turneringer med lag på et høyt nivå fra hele Sør-, Vest- og Midt-Norge.
Vi reiser med J12, J14 og J15. Dette blir en artig opplevelse hvor vi virkelig får se hvordan vi ligger an kvalitetsmessig mot de aller beste. I tillegg skjer det mye moro på den sosiale siden
Ekstra artig er det i år at vi har med et dommerpar fra VVIL. Emilia og Malin Johanne tar turen for å representere klubben under cupen. Dette er et dommerpar som gjennom hele sesongen har holdt et høyt nivå på dømmingen og vi håper de får en god opplevelse på Lillehammer.

Vi vil prøve å holde alle interesserte oppdatert gjennom helga så følg med på VVIL.no og FB får oppdateringer

Morten

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId68396fe46b

Merket under

Overraskelses-besøk på J14 trening i dag

J14 fikk en kjempefin overraskele på dagens trening. Midt under innledingen kom selveste Karoline Dyhre Breivang ruslende inn i hallen, og det var helt tydelig en skikkelig positiv overraskelse. Etter en kort presentasjon av Morten, tok Karoline over treningen og hadde jentene i ca. halvannen time med både teknikk og kamptrening. Det var fullt fokus fra start til slutt, og jentene fikk en rekke gode innspill fra Karoline.

Karoline er en av de mest meriterte spillerne på landslaget og Larvik, så det er ikke noen tvil at det er veldig inspirerende for jentene å få henne på besøk.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProIded68d778ce

 • Skrevet av
 • Lest: 6836 ganger
Merket under

G12 borte mot serieleder Midsund 23. mars

1. omgang:
Guttene går rett i angrep og scorer et par raske mål før Midsund får summet seg. Men det gjør de, og det blir fort en veldig jevn kamp (som vanlig). Guttene jobber hardt og spiller veldig bra.
Vi går til pause med stillingen 8 - 8.

2. omgang:
Det viser seg etterhvert at Midsund-maskineriet var fast bestemt på å hale i land denne seieren, og med god hjelp så greide Midsund å vinne kampen 16 - 14.
Guttene gjorde en imponerende jobb, og det var mange gode enkeltprestasjoner. Både av guttene og Ingfrid og Solveig som var med oss denne gangen.
Tusen takk til jentene for god hjelp!

Det var vår siste seriekamp, og vi er godt fornøyd med å komme på 2. plass i serien.

Nå ser vi framover til G13-serie til høsten.

Merket under

Sesongavslutnng for J14 i Fylkesserien

Mandag kom Kristiansund på besøk for å avslutte sesongen. Det var allerede før kampen avgjort at Kristiansund tok 3. plassen og Vestnes 2. plassen i fylkesserien.

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang. Til pause stod det 8-7 til Vestnes. I 2. omgang skrudde jentene våre opp tempoet og Kristiansund måtte etterhvert gi tapt. Godt forsvar og flotte keeperredninger ga oss mange fine overgangsmuligheter. Kampen endte 17-10.

Trener Morten Løken var godt fornøyd med kampen og kunne konstatere at jentene har hatt god utvikling gjennom hele sesongen.

Merket under

G12 borte mot Averøya 17. mars.

VVIL viste fra avkast at de var det sterkeste laget, og fikk fort en klar ledelse over Averøya. Averøyguttene klarte ikke å komme seg gjennom vårt sterke forsvar, og når de en sjelden gang klarte det, sto vår sisteskanse og stoppet de skuddene som kom. Vi slapp inn bare 2 mål på hele kampen. Med et så godt forsvar ble det mange kontringssjanser, og det ble mange mål til VVIL.

Kjekt at hele 8 spillere var på scoringslisten da kampen til slutt endte 2-28. Neste lørdag er sesongens siste kamp, som er borte mot Misund.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId6bce6331d2

Merket under

J14 - borte mod Midsund 17. mars

Lokallaget til J14 reiste i dag til Misund, for årets siste seriekamp.

1. omgang
Første omgang åpnet jevnt med lavt tempo, og lagene fulgte hverandre i første halvdel av omgangen. Vår keeper står godt. I siste halvdel slipper vi de gjennom. Vi skyver ikke etter og gir rom. Vi blir passive fremover og mangler rytme og bevegelse. Misund går opp i 3 måls ledelse. Mot slutten av omgangen stemmer det bedre fremover og keeper redder straffe.

Pauseresultat 9-9

I pausepraten ønsker vi flatere forsvar og skyve forsvaret tettere etter. Vi ønsker færre mål mot. Fremover er det ok, men vi må være være mer nøye med skuddplassering. I 2. omgang ønsker vi å spille med høyere tempo og vise spilleglede.

2. omgang
Vi står bedre i forsvar. Dette gir oss kontringssjanser, og mulighet til å få opp tempo i kampen. I første halvdel spiller vi bra, og går opp i 5 måls ledelse 11-16 halvveis i omgangen. Midtveis får vi en 2 minutter, vi stresser og gjør noen dårlige valg. Misund tar inn noe av ledelsen. Men vi holder unna og avslutter med fine angrep, og 2 mål fra strek.
Vi gjennomfører en ok kamp, og er mest fornøyd med måten vi åpner 2. omgang.

Sluttresultat 18-20

Nå starter en treningsperiode for jentene, før vi avslutter årets sesong med Baldus cup på Lillehammer.

Roger Malme

 • Skrevet av
 • Lest: 6560 ganger
Merket under

Sesongens siste kamp for damelaget

Damelaget hadde sesongens siste kamp i Vestneshallen i dag mot Kristiansund.

Det ble nok et knepent tap, men damene bør nesten se denne kampen som en 'seier'. Dette på bakgrunn av at dette er kanskje den beste kampen de har spilt i sesongen.

Kristiansund startet bra, og det stod 0-4 på tavla før våre damer fikk første nettkjenning. Emilia åpnet scoringsrekka med et flott mål, før Ine fulgte opp med en nydelig og spektakulær lobb over Krsistiansunds keeper. Da våknet damene skikkelig, og de kjempet seg opp til 7-7 havlveis i omgangen. Derifra og til pause spilte damene helt jevnt med Kristiansund, selv om de gikk til pause med en liten 12-14 ledelse.

I andre omgang forstatte damene det gode spillet, og selv om Kristiansund dro i fra med en 6-måls ledelse, så gav de aldri opp. Og spesielt denne innstillingen var veldig flott å se at damene hadde fått igjen - noe som resulterte i en solid opphenting, før damene ledet en periode med et par mål. Desverre greide Kristiansund å putte et par ekstra mål på tampen, og gikk seirende av banen med resultatet 24-27.

Uansett så var dette kanskje den beste kampen damene har spilt på lenge. Må trekke frem innstillingen til å kjempe som lag, og i store deler av kampen med veldig få tekniske feil. Kristine tilbake i storslag som toppscorer med hele 7 mål, og Ane i storform med 6 scoringer - også takket være et godt lagspill med flere gode innspill. Jeanett hadde også en skikkelig god kamp i mål med mange gode og viktige redninger, inklusive en strafferedning. En bør også nevne benken, der aktiv og positiv deltagelse tydlig bar preg på kampen.

Takk for underholdningen, og med dagens oppvisning og med håp pm at flere spillere snart er tilbake etter skade, bør en kunne håpe på at neste års fjerde divisjon kun blir en gjesteopptreden før damene er tilbake der de bør være - i tredje divisjon.

 • Skrevet av
 • Lest: 6626 ganger
Merket under

J14 hjemme mot Elnesvågen - 10. mars

I dag var det klart for årets siste hjemmekamp for lokallaget til J14 i Vestneshallen. Laget har hatt en lengre pause fra kamper og vinterferie.
I dag møtte vi Elnesvågen. De to siste kampene mot Elnesvågen har endt med ett tap og en seier med ett mål.

1. omgang
Vi spiller hele kampen med 5/1 oppstilling i forsvar med stor suksess. I første omgang presses Elnesvågen til mange dårlige avslutninger, avslutninger fra kant og balltap. Godt keeperspill. Vi slipper inn kun 2 mål før pause. Fremover er vi unøyaktig, og har svake avslutninger og balltap i første halvdel av omgangen. Kampen står og vipper. I andre del av omgangen snur kampbildet, og vi lykkes fremover både i etablert og i kontra.

Pauseresultat 9-2

2. omgang
Vi fortsetter bra i forsvar og angrep, og går opp i en komfortabel 14-4 ledelse. Fra midten av omgangen får noen spillerne prøve seg i nye posisjoner. Mot slutten misser vi litt på markeringer i forsvar. Fremover fullfører vi kampen med mange flotte kontra.

Sluttresultat 17-8

Roger Malme

 • Skrevet av
 • Lest: 6489 ganger
Merket under

J12 hjemme mot Elnesvågen - 7. mars

En gjevn kamp i 1.omgang, vi gikk til pause med 2målsledelse, etter å ha ligget inder med tre mål. Fin opphenting.
2.omgang reiste vi fra og sluttresultatet endte på 19-14
Siste kampen i serien på J12 denne sesongen.

Anne Lise Ulvestad.

Merket under

J12 borte mot Gossen 17. feb.

Søndag 17.februar tok jentene turen til Aukra for bortekamp mot Gossen. Det ble på alle måter en rolig kamp. Lavt tempo i føtter og ballkast på begge lag, og mye stang ut i forsøk på å score mål. Våre jenter var likevel best og ledet fra start til slutt. Med mange fine redninger fra begge keeperne. Fin fin seier 4-13 til oss.

Elin Skjegstad.

Merket under

G12 hjemme mot Kristiansund 17. feb.

Hjemmekamp mot Kr.sund 2.

1. omgang:
Vi åpner kampen kontant med scoring, og går greit opp i ledelsen.
Det gjør nok at vi slapper litt av i forsvarsspillet vårt, og det gjør at Kr.sund tar fort innpå oss.
Til pause er stillingen kun 12 - 9.

2. omgang:
Vi skjerper oss i forsvaret og øker ledelsen. Alle gutta spiller godt og jobber hardt.
Vi vinner greit 22 - 15, men det var hardt arbeid. Vi fikk ikke noe gratis.

Per Svein Moland.

Merket under

J14 med hjemmekamp 10. feb.

Ny kamp for J14 i lokalserien. I dag mot Isfjorden/Åndalsnes heime i Vestneshallen.

1. omgang
Vi åpner kampen bra i forsvar. Utover i omgangen glipper det, men vi avslutter omgangen bedre. Bra keeperspill. Fremover er det bedre i dag, men det blir for mange tekniske feil og balltap. Vi må bli kaldere i huet på veg fremover.
Pauseresultat 5-13

2. omgang
Fra midten av andre omgang hever vi oss, og står bra i forsvar. Flott keeperspill av begge keeperne våre. Fremover har vi mer fart og trøkk, og skaper bedre sjanser. Vi setter kontringer, og er best siste 5 minuttene. Mye positivt å ta med seg fra dagens kamp.
Sluttresultat 13-25

Roger Malme

 • Skrevet av
 • Lest: 3813 ganger
Merket under

J14 hjemme mot Averøy 9. feb

Lokallaget til J14 tok i dag mot Averøy i Vestneshallen. I første omgang stod vi godt i forsvar, og Averøy blev tvunget til dårlige avslutninger. Fremover spiller vi med bedre fart enn motstanderen, men vi mister ofte ballen og avslutningene går utenfor. Vi holdes også inne i kampen av godt keeperspill.
Pauseresultat 6 - 7.

I andre omgang åpner vi svakere i forsvar, og Averøy kommer foran. Etter halvspilt omgang står det 10 - 12. I siste halvdel av omgangen står vi bedre bakover. Godt keeperspill av begge keeperne våre. Fremover finner vi ikke flyten i spillet, og blir frustrerte. Det resulterer i feilvalg, balltap og avslutninger utenfor mål. Men allerede i morgen, på sjølvaste morsdagen, er det ny kamp og nye muligheter for jentene i lokalserien..
Sluttresultat 13 - 15.

PS. Vi håper mange har anledning til å ta turen til Vestneshallen i morgen, og heie på jentene.

Roger Malme.

 • Skrevet av
 • Lest: 4380 ganger
Merket under

G12 borte mot Kristiansund 9. feb

Kr.sund G12 - VVIL G12 i Braatthallen

1. omgang:
Kr.sund har toppet laget med en STOR velvoksen gutt, som vi aldri har spilt mot før. Han var minst 2 hoder større enn alle andre og "solid" bygget. Det overrasket oss og vi hadde problemer med å holde igjen når han valset gjennom forsvaret vårt. Selv om både 2 og 3 av våre hang på han, så ble det litt "David mot Goliat". I tillegg så satte Kr.sund endel langskudd som vi ikke fikk stoppet. Angrepene våre ble for stressa med mye stang ut eller rett på keeper.
Vi gikk til pause med stillingen 10 - 3 til hjemmelaget.

I pausen så satte vi ny strategi, og gikk for en 5-1 formasjon, med en spiller ute i offensivt forsvar. Dette pluss at vi måtte konsentrere oss om å låse ned skuddarmen til han digre.

2. omgang:
Taktikken sitter som et skudd, og vi begynner opphentingen. Kr.sund blir etterhvert veldig frustrerte for de får ingenting til. Det går faktisk over 12 og et halvt minutt før de får inn et mål på oss.
Etter en nervepirrende avslutning så ender kampen på 12 - 12.
Tidenes opphenting er et faktum. Kr.sund scoret bare TO mål i andre omgang. En stor bragd av G12-laget.

Tusen takk til Ragnhild, Emilie og Olivia fra J12 som var med oss i dag.

Per Svein Moland.

Merket under

Hektisk helg for J14

J-14 hadde nok ei hektisk helg. 4 kamper på 2 dager.

Det startet på lørdag i lokalserien mot Elnesvågen. Vi holdt godt til pause (7-7), men andre omgang ble tøffere og kampen endte til slutt 21-13 til Elnesvågen.

Neste kamp var mot serieleder i fylkesserien, Træff. Træff var ubeseiret til nå i serien og det ville jentene våre gjøre noe med. Det ble en spennende kamp. Til pause stod det 11-11. Våre jenter startet 2. omgang best og leder på et tidspunkt med 5 mål. Mot slutten tok Træff innpå, men vi vant 17-18.  Træff har avgitt 3 poeng til nå og alle mot Vestnesjentene.

På søndag dro vi til Sunnmøre for å møte Godøy og  Valder. Det ble seier 14-15 mot Godøy og 13-19 mot Valder.

Geir Håvard Ellingseter.

Merket under

Tøff kamp uke for damene.

Det er ikke til å legge skjul på at 3div. har vært i overkant tøff for damene våre etter mye skader og frafall. Starten på det nye året fortsetter dessverre på samme vis. Det er likevel mye å glede seg over. Vi har fått noen spillere tilbake fra skader, selv om nye har gått ut. Begge keeperne våre, Jeanett og Kristin, og bakspiller Emilia kom på parketten denne uken. Selv om vi ikke plukker poengene, er det likevel godt og tidvis fint spill i kampene.

Tirsdag møtte vi Træff på bortebane. Varfjell overrasker Træff i første omgang med årsbeste, og vi spiller helt jevnt. Vi klarer dessverre ikke å holde hodet kaldt eller samme tempo i beina videre utover i kampen. Kampen slutter 37-26 til hjemmelaget.

Lørdag spilte vi hjemme mot Godøy/Aksla. Som i forrige kamp starter vi sterkt, men faller utover i kampen. Vi er for upresise i avslutningene, og skyter stengene i stykker. Vi blir slitne, stemningen synker og vi fullfører ikke løpene hjem. Kampen ender 18-35.

Søndag tok vi den lange bussturen til Orkanger. Vi var så heldige å få låne buss fra PCS, som lettet reisen mye. Takk for lånet! Orkanger er rett og slett bedre trent i alle kampens faser. De straffer oss etter alle feil og bom. Vi er likevel flinke til å holde humøret oppe, og kjemper videre til siste spilleminutt. Vi tar med oss det positive. De målene vi kommer til er fine mål etter bearbeid spill, og vi får fine redninger fra keeperne våre.

Caroline Gjelsten.

Merket under

J12 hjemme mot Åndalsnes/Isfjorden 2. feb

Lørdag 2.februar var det duket for hjemmekamper i Vestneshallen mot Åndalsnes/Isfjorden 1 og 2.
Første kamp startet litt trått og våre jenter låg under i begynnelsen. Men etterhvert ble sjansene gjort om til mål, kombinert med godt keeperspill. Etter en litt rotete kamp av begge lag ble sluttresultatet 18-13 til oss.

Andre kampen startet kontant med mål på første forsøk og det satte standarden for resten av kampen. Vi fikk se jentene spille som et lag både i forsvar og angrep, mange fine mål og gode keeper redninger, mange målscorere og iherdig innsats. Sluttresultatet ble 30-10 til våre jenter.

Elin Skjegstad.

Merket under

J14 hjemme mot Blindheim - 27. jan

Etter et tap på bortebane mot Molde har j-14 tatt tre seiere på rad. Søndag møtte vi Blindheim. På bortebane spilte vi uavgjort mot Blindheim så jentene var motiverte for seier. Jentene satt bra tempo fra start og etter 10 minutter ledet vi 9-2. Vi mistet litt trykket og slapp Blindheim inn i kampen. Til pause stod det 11-7. Med bra tempo og solid forsvarsspill i andre omgang endte kampen 22-10.

Etter kampen var Blindheimjentene invitert til å se VM-finalen sammen med oss på fjordhotellet. Som kjent vant Norge sølvmedaljen.

Geir Håvard Ellingseter.

Merket under

J12 seier borte mot Træff - 24. jan

J 12 spilte kamp i Træffhallen torsdag 24.01. Vestnesjentene tok kontroll fra start, og ledet 3-8 til pause. Mye godt lagspill og enkeltprestasjoner. Ble til slutt seier 7-18.

Linda Tomren.

Merket under

G12 hjemme mot Averøy og Midsund 19. jan.

Kamp G12 mot Averøya

I dag søndag har vi spilt 2 hjemmekamper, og den første var mot Averøya G12.
Det er klasseforskjell på disse to lagene, og vi kunne leike oss litt.
Til pause var stillingen 12 - 0 til oss.
I andre omgang fortsatt "overkjøringen" og vi benytten anledningen til å prøve ut forskjellige ting.
Sluttresultat 22 - 6 til oss.

Kamp mot Midsund G12

Dette visste vi kom til å bli en tøff kamp, og det ble det. Midsund og VVIL G12 er omtrent jevngode og vi følger hverandre tett, og bytter på å lede med ett eller 2 mål.
Til pause ledet vi 8 - 7.
Andre omgang fortsatte like tøft og tett, og endte på 14 - 14.

Det har vært en hard men morsom og spennende helg i Vestneshallen, og vi er godt fornøyde etter to seirer og en uavgjort. Tror alle koste seg i hallen i dag

Per Svein Moldand.

Merket under

G12 hjemme mot Elnesvågen - 19. jan.

I dag lørdag 19. januar har vi spilt hjemmekamp i Vestneshallen mot Elnesvågen G12.
Vi er vant til tette og spennende kamper mot Elnesvågen, men nå satte våre gutter tonen direkte fra start, og gikk rett opp i ledelse.
Med seriens beste forsvarsspill så var det ikke godt for gjestene å komme til. De måtte stort sett nøye seg med langskudd, som ofte gikk rett i blokka vår.
Til pause var stillingen 9 - 3.
Etter pause var guttene våre ustoppelige, og motstanderne ga nok litt opp på slutten.
Vi vant komfortabelt 22 - 6.

I morgen har vi nye hjemmekamper i hallen.
Først er det Averøy G12 kl. 12:00, og så er det Midsund G12 kl. 14:00.
Kom og hei på guttene davel!
Det blir åpen kiosk i morgen også.
Vel møtt!

Per Svein Moland.

Merket under

J12 med seier over serieleder Molde - 19. jan

J 12 spilte en kjempekamp mot Molde i Molde Arena lørdag 19.01.01. Jentene var påkoblet fra start, og spilte godt i både forsvar og angrep. Det var jevnt spill frem til pause,  men våre jenter tok over utover i 2. omgang, og vant til slutt 16-12.

Linda Tomren.

Merket under

J14 borte mot Molde 16. jan

J-14 tok onsdag turen til Molde for midtukekamp i fylkesserien. Vi holdt Mode greit i første omgang. Det sto 12-10 til pause.

I 2. omgang fikk vi ikke flyt i hverken forsvar- eller angrepsspillet. Vi greier ikke å justere skuddene. Det ble derfor for mange skudd utenfor og rett på keeper. Jentene må også bli tøffere i forsvarsspillet til neste kamp.

Vi var dessverre langt unna toppnivået i denne kampen og da endte det med 23-15 tap. 

Geir Håvard Ellingseter.

Merket under

J14 med flere kamper i helga, 12-13. jan

Jenter-14 har vært gjennom ei intens helg. De til sammen 20 jentene spiller både i lokal- og fylkesserie og i nå helga var det til sammen 4 kamper.

Sist helg gikk jentene på et tap mot Isfjorden/Åndalsnes og uavgjort mot Blindheim. Jentene var derfor innstilt på å vise seg bedre frem denne helga.

Lørdag møtte vi Spjelkavik og SIF/Hessa IL i fylkesserien. Det endte med 2 seiere. 11-24 mot Spjelkavik og 17-18 mot SIF/Hessa IL. Jentene var tilbake i form.

Søndag fikk vi besøk av Midsund i lokalserien og Ørsta/Sæbæ/Åmdal i fylkesserien. Også disse kampene endte med 2 seiere. 20-12 mot Midsund og 17-10 mot Ørsta/Sæbæ/Åmdal i fylkesserien. Morten ville se tempo i angrepsspillet, gode returløp og godt forsvarsspill i tillegg til godt humør. Dette lykkes jentene godt med denne helga

Geir Håvard Ellingseter.

Merket under

J12 hjemme mot Skåla 1 og 2, 13. jan

VVIL j12 hadde 2 hjemme kamper mot Skåla 1 og 2, søndag 13.januar.
Begge kampene gikk litt trått i starten for våre jenter men det kom seg etterhvert.
I første kamp ledet vi med 2 mål til pause, og vant til slutt 16-10.
Kamp 2 ble en slitekamp der vi låg under med 3 mål til pause etter mye stang ut og lite flyt i spillet. Men i 2.omgang hentet jentene fram mye av det som bor i dei og fikk til slutt en flott seier 16-12.
Mye hardt arbeid, fine mål og gode keeper redninger drog i havn full poengpott. Godt jobba av våre 12-åringer.

Elin Skjegstad.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProIdb6c5537391

Merket under

G12 hjemme mot Kristiansund 1 & 2 - 6. Jan.

Kl. 12 i dag spilte G12 hjemmekamp mot bylaget Kristiansund G12-1.

KHK1 stilte med et godt lag, men vi har slått de før, og visste at vi kunne gjøre det igjen. Kampen var veldig jevn og lagene vekslet på å lede med opptil 2 mål. Forsvarsspillet vårt er nå helt topp og KHK1 har store problemer med å komme gjennom, og må nøye seg med langskudd, som Andreas stort sett har kontroll på. Det gikk faktisk 7 og et halvt minutt før KHK1 får inn en scoring, 3 - 1.  Til pause så var stillingen 7 - 8 i bortelagets favør. Men derfra og ut så følger lagene hverandre tett helt til siste spilleminutt, hvor vi får satt punktum med 19 - 18.
Mange gode prestasjoner og innbitt kampvilje gjør dette mulig.

Kl.14:00 spilte G12 hjemmekamp mot KHK2. Det var langt på vei samme laget som KHK1 men også noen nye spillere.
1. omgang ble like jevn her, og vi gikk til pause med stillingen 7 - 7.
Men i 2. omgang girte vi opp, og satte mer fart og engasjement i angrepene og styrte kampen greit inn til en komfortabel 20 - 10 seier.

Jeg mener at guttene er blant de beste i serien i forsvar, og når vi får fart på angrepet også så er vi vanskelige å stoppe.

Mvh Per Svein

Merket under

Damelagets bortekamper 15. og 16. des.

I helgen hadde damene sine siste kamper for året. Første halvdel av sesongen har vist seg å være tøff for et nyopprykket Varfjell, som aldri før har vært så rammet av skader.

Helgen skulle også vise seg å være tøff. Lørdag spilte de en tett kamp mot Langevågen hvor den til slutt endte med ettmålstap 23-22. Søndag spilte de en god og jevn første omgang mot Spjelkavik, men kreftene tok slutt og de måtte se seg slått på stillingen 32-21.
Det er likevel mye positivt å ta med seg inn i treningene mot neste halvdel av sesongen. Laget gleder seg til å få tilbake noen spillere over nytt år, og vil bruke ferien godt.

Caroline Gjelsten.

Merket under

J14 borte mot Midsund 15. des.

Lørdag 15.12.2018 reiste J14 til Misund for å spille kamp i lokalserien. Vi kom frem i god tid, og stoppet derfor for en svele og kaffe på vegen til hallen.

Vel fremme var det 45 min med oppvarming og en prat før kampstart. Trener Morten var ikke med idag. Istedet var Pia med som Lagleder.

1. omgang
Vi møtte et Misund lag med en god og hardtarbeidende strek. Ho skapte rom både for seg selv og lagets backer. Vi flyttet ikke forsvaret etter, og sleit med å markere henne. Fremover manglet vi kommunikasjon og rytme i kontra. Vi spilte oss til sjanser, men avslutningene gikk mye over ramma. Litt stang ut, og pauseresultat 9-7.

2. omgang
Pausen brukes til en god prat om erfaringene fra 1. omgang, og hva vi vil bedre til 2. omgang. Vi kommer bedre i gang bakover og forsvaret løfter seg utover i omgangen. De siste minuttene står vi godt i forsvar. Misund bruker god tid i angrep, og det blir aldri tempo i kampen. Vi setter fart fremover, og avslutningene sitter bedre. Vi vinner omgangen 10-7, og kampen 16-17.

Jentene skal ha ros for å være kalle i hue, og snu denne til seier. Flott gjort.

Roger Malme.

 • Skrevet av
 • Lest: 5385 ganger
Merket under

G12 borte mot Elnesvågen lørdag 8. des.

Guttene hadde en god start på kampen, de jobbet godt i forsvar og spilte seg til mange gode sjangser.De kunne gå til pause med en tremålsledelse, 4-7.

Våre gutter skoret det første målet i andre omgang ,men etter det var det 10 min med totalt måltørke for våre gutter, mens Elnesvågen skoret. Selv om vår målvakt reddet mange skudd, hadde ledelsen til VVIL forsvunnet og  det var guttene fra Elnesvågen som ledet med to mål når 18 minutt av 2.omgang var spilt.Det var tydelig at dette var en kamp VVIL guttene ikke hadde lyst til å tape, og guttene klarte å skore to mål de siste minuttene og sikret 1 poeng med 13 - 13.

Sølvi Rekdal.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId11ea078820

Merket under

J14 borte mot Kristiansund 8. des.

J-14 dro lørdag 08.12.2018 til Kristiansund for å møte serieleder i fylkesserien.

Jentene fikk før kampen beskjed om å fokusere på å lage brudd, jobbe på returballer og løpe.

Det ble mange skudd mot oss fra 6 meter og få brudd. Vi var gode framover, men litt unøyaktig i avslutningen. Første omgang endte 11-10 til pause.

I andre omgang satt jentene våre kampen. Omgangen ble preget av bra keeperredninger, godt forsvarsspill og godt humør.  Det gode forsvarsspillet førte til at vi fikk mange gode overganger.

Kampen endte 15-24.

Geir Håvard Ellingseter.

Merket under

Damelaget hjemme mot Orkanger 2 - 1. des.

Lørdag 1.desember kom Orkanger på besøk i Vestneshallen. Orkanger lå nederst på tabellen sammen med Varfjell før helgen. Damene var spente inn mot kampen da vi vet at Orkanger har tilgjengelig 2.div.spillere, som skulle vise seg å være vanskelig for oss å hanskes med.

Damene gikk hardt ut og holdt bra følge med Orkanger i begge ender av banen. Vi er svært skadeskutte for tiden, og saken ble ikke bedre av at både Kristin E og Kristin S måtte gå av banen tidlig i kampen. Spillerne jobbet hardt hele veien og til pause viste stillingen 12-15.

Etter pause fortsatte lagene å følge hverandre, og vi fikk heldigvis Kristin S tilbake på banen. Men, etter hvert fikk Orkanger overtaket i kampen. Den endte 28-33 etter en heroisk innhenting som dessverre ikke holdt helt inn. Det var mer fart i oss denne gangen, noe vi vet at andre og ikke minst vi selv har savnet. Tempo var høyt og med en liten tropp ble det hardt å holde hele veien. Vi håper på å finne igjen selvtilliten på banen i bortekampene som kommer, og at vi kan vise dere hva som bor i oss neste hjemmekamp som er 02.03.19.

Merket under

J14 med to kamper - 1 og 2. des.

Lørdag var det hjemmekamp i fylkesserien mot Godøy. Trener Morten ga jentene i oppgave å heve forsvarsspillet, fighte om alle ballene og løpe i 40 minutter.

Jentene satt bra tempo og kombinert med gode vurderinger førte det til 10-6 ledelse til pause.

Mange på scoringslisten, godt forsvar og kjempebra keeperarbeid førte til at Vestnes til slutt vant 19-9.

Søndag ettermiddag spilte jenter 14 heimekamp i lokalserien mot Aure. I 1. omgang hadde vi bra tempo og trykk i angrepsspillet. Det ga god presisjon, og avslutningene gikk i mål på løpende bånd. I forsvar hang vi ikke helt sammen de første minuttene. Men vi justerte, og stod bra resten av omgangen. Meget bra gjennomført omgang som endte 15 - 6.

2. omgang ble preget av et bortelag som dro ned tempoet, og brukte lang tid i angrep. Dermed gikk mye av tiden med til forsvarsarbeid, og vi fikk færre muligheter fremover.

En bra gjennomført kamp, og god fremgang i angrepsspillet fra forrige helg. Vi viste også at vi kan være "kalle i hue" når motstanderen koker.

Sluttresultat 21 - 12.

Roger Malme og Geir Håvard Ellingseter.

Merket under

J12 med to kamper - 1 og 2 des.

Lørdag 1.desember reiste jentene til Elnesvågen der vi møtte et fysisk hardtarbeidende hjemmelag. Det ble en tøff og jevn kamp dere begge lag spilte offensivt forsvar. Våre jenter fikk en del stang ut i angrep som dessverre fulgte dei kampen ut, og vi tapte med 1 mål, resultat 14-13. Vi ser for oss mange tette oppgjør i åra framover.

Søndag 2.desember fikk vi besøk av Gossen hjemme. Det ble en helt annen kamp der våre lyktes med det meste. Vi vant 28-5.

Super innsats av jentene.

Elin Skjegstad.

Merket under

G12 borte mot Averøya 1. des.

VVIL G12 spilte bortekamp mot Averøya G12 kl. 15:00 i ettermiddag.
Guttene spilte et eksemplarisk forsvar, og Averøya hadde store problemer med å komme gjennom. De måtte nøye seg med langskudd, som Andreas stort sett hadde full kontroll på.
De fleste guttene tegnet seg på scoringslista.

I angrep benyttet vi anledningen til å eksperimentere litt, og det reduserte nok scoringseffektiviteten vår litt. Uten at det gjorde noe. Vi hadde full kontroll på Averøya. Vi t.o.m. tilbød dem å sette inn en ekstra spiller. Men de takket nei. På slutten av 2. omgang lekte vi oss litt og ga vekk noen scoringsmuligheter.

Averøya har et tildels ungt lag som har endel å lære enda.
Men Averøyingene er kjekke folk både spillere og støtteapparat, så det var en god tone gjennom hele kampen.
Tusen takk til guttene for en utrolig godt gjennomført kamp.

Resultatet ble forøvrig en solid seier til VVIL, 25-6.

Per Svein Moland.

Merket under

Damelaget hjemme mot Træff 24. nov.

Lørdag 24/11 var VVIL’s damer igjen i ilden.

Denne gangen var det Træff som sto på andre banehalvdel, og damene var klare for å heve seg etter torsdagens skuffelse mot Kristiansund. Etter ca. 15 minutter spilt er det allerede en tøff dag på jobben og kampleder tar time out for å minne damene på avtalte arbeidsoppgaver og fokus. Damene fortsetter å jobbe, men det blir lite trykk og samarbeid i angrepsspillet, noe som gjør det vanskelig for oss å holde følge med Træff. Til pause står stillingen til 9-17. Vår største utfordring i denne kampen er at det blir mye stillestående ballspill uten at vi tørr å utfordre mot mål, dette henger ved oss utover i andreomgang også. I tillegg er vi ikke trygge nok på hverandre bakover i banen, og det blir dermed store rom for skytterne til Træff som dunker inn 13 mål i andre omgang, og vi ender med sluttresultatet 19-30.

Fremdeles en tøff start på sesongen for oss, men så må vi også huske på at vi rykket opp i 3.divisjon i fjor, med et mål, å holde oss i 3.divisjon. Det er ingen grunn til å tro at vi plutselig over sommeren skulle blitt ett topp 3.divisjonslag, så vi får ta med oss den kamp-erfaringen vi får og ha fokus på arbeidsoppgaver innad i laget fremover. Vi gir ikke opp og er klare med både humør og iver førstkommende lørdag 1/12 mot Orkanger 2. Kom og støtt oss da vell! Kanskje det blir vår første hjemmeseier i år?

Silje Bergslid

Merket under

J14-2 med dobbeltkamp i Aure 25. nov.

Søndag 25.11. spilte Jenter 14 to kamper i lokalserien mot Aure i Aure Arena. Det ble to jevne kamper mot et tent Aure lag.

I første kamp åpnet vi godt i forsvar, og spilte med bra tempo, og godt keeperspill. Fremover gikk det tråere, med mange avslutninger utenfor ramma. Aure angrep lite variert, og vi kunne fokusere forsvaret, og pakke godt sammen. Utover i kampen forsøkte vi med plasskifter i angrep, men fann ikke helt flyten.

Sluttresultat 6 - 10 (pause 2 - 4).

I pausen mellom kampene slappet vi av i garderoben, spiste litt og gikk en liten luftetur utenfor hallen.

I andre kamp møtte vi et større trykk fra  hjemmelaget. Det ble en tøffere kamp med flere gule kort og utvisninger. Bakover startet vi svakere, og ble tidvis fintet ut, men spillet tok seg gradvis opp utover i kampen. Vi fortsatte med godt keeperspill. Fremover tok vi ikke mulighetene tempoet vårt skapte. Det ble en del feilvalg, og vi fortsatte å brenne mange sjanser.

Vi fann aldri godfølelsen i angrep i dag, men med bra forsvars- og keeperspill, og med høyere tempo enn motstanderen dro vi i land seier i begge kampene.

Sluttresultat 9 - 13 (pause 5 - 6).

Roger Malme.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId55b23ffe44

 • Skrevet av
 • Lest: 5574 ganger
Merket under

Damelaget borte mot Kristiansund 22. nov.

Damene tok turen til Kristiansund (for uten grunn) i dag for å heve seg etter forrige kamp. Dessverre ble det en tung dag på jobb. KHK tok føringen fra start, og VVIL damene kjempet for å holde følge. Kristin E har en god første omgang,som sørger for å holde kampen innen rekkevidde og stillingen står 11-6 til pause.

I pausen handler det om å få opp tempoet, ta styringen, og spille det spillet vi vet vi kan. Dessverre får vi aldri initiativet i kampen, og KHK drar kraftig ifra. Ved slutt viser tavlen 33-13. En kollektiv kollaps fra damene våre. Nå gjelder det å finne frem det som bor i oss til kampen mot Træff på lørdag. Nå må vinnerinstinktet frem, nå må lagmoralen opp, og viljen til å kjempe til the bitter end! Vi trenger støtte og frir til publikum. Fyll tribunene, gi oss din støtte og hei oss frem.

Caroline Gjelsten

Merket under

Ingrid Helene Vikås til Landsdelsamling

Fra sesongen 2018/19 har Norges Håndballforbund endret oppsette med regionale landslagssamlinger, og erstattet NM17 Regionslag med Landsdelsamling. Landsdelsamling er en sammenslåning av to regioner, Region Nord og Region Innlandet.

Fra region Nord er det innkalt ca 30 jenter, og Ingrid Helene Vikås er en av disse. Ingrid Hele har tidligere også deltatt i regionale sammenhennger, og bildet er tatt i sammenheng med Bylags NM J15 der Ingrid Helene var representert på Bylaget Trondheim. På samme lag deltok også Katrine D. Myrvang, Elnesvågen, og hun er også uttatt til samme Landsdelsamling.

Ingrid Helene har vært en viktig spiller for Vestnes Varfjell '01 lag, helt til laget ble oppløst våren 2018. Ingrid Helene samt flere av tidligere lagvenninner fra VVIL's '01 lag har meldt ovegang til Molde, og disse er nå en del av Molde HK Elite J18 og rekruttlaget Molde HK Elite 2 senior (3.div). Katrine er også i dag en del av Molde HK's J18 og rekruttlag.

Ønsker lykke til med satsningen!

 • Skrevet av
 • Lest: 5754 ganger

G12 borte mot Kristiansund 1 & 2 - 17. nov.

Tusen takk til Lisa og Solveig fra j12 som stilte opp på dagens kamper, siden vi har litt få spillere på guttelaget.

Kristiansund -VVIL
VVIL laget startet med godt forsvar, de spilte seg til mange sjangser, men litt mye stang ut og lå under 6-5 til pause.
I andre omgang satt skuddende bedre og VVIL vant til slutt 9 -14

Kristiansund 2-VVIL
VVIL spilte med et godt forsvar, selv om vi ikke heilt fikk taket på toppscoreren til Kristiansund. VVIL tok føringen fra starten og hold ledelsen gjennom hele kampen. Vårt lag spilte seg til gode sjangser som hele 18 ganger endte i mål.
Seier 12-18 mot Kristiansund 2

Kjempefornøyde gutter og jenter som tok med seg 4 poeng fra Kristiansund.

Sølvi Rekdal-

Merket under

J12 med to kamper på Åndalsnes 11. nov.

J12 med 2 kamper på Åndalsnes i dag.

Først spilte vi mot ÅIF 1 og dette ble en overbevisende seier for våre jenter. Vi vinner 12-22 etter å ha ledet stort til pause mens andre omgangen ble litt jevnere men full kontroll.

I kamp 2 møter vi ÅIF 2 og her har vi full kontroll fra start til mål selv om det tar litt tid før første målet kommer. Vi vinner 3-17 og jubelen sto i taket. Mange flotte prestasjoner fra enkelt spillere og lagsvis. Og ikke minst mye god innsats og vilje.

Tidligere har vi spilt 4 kamper 2 mot Skåla med tap 14-13 og seier 9-17, også seier mot Træff 30-6 og tap mot Molde 12-14. Også her var det mye god innsats og mange målscorere.

Frode Lien.

View the embedded image gallery online at:
https://arkiv.vvil.no/index.php/sport/handball#sigProId8c0a43c985

 • Skrevet av
 • Lest: 6067 ganger
Merket under

Sesongåpning for G12

Hjemme mot Elnesvågen 9. November.
Litt nølende start av våre gutter, men etterhvert ble forsvaret bedre og guttene startet å skore mål. Lagene fulgte hverandre helt til kampslutt, men desverre for våre gutter var det Elnesvågen som til slutt klarte å stå med ett mål mer. Resultatet ble 14-15.

Borte mot Misund 10. november
Guttene jobbet godt fra start og hang godt med gjennom hele kampen. Guttene jobbet godt i forsvar og flere av guttene melder seg på skoringslista. Spillmessig var dette en bedre kamp enn kampen mot Elnesvågen selv om det til slutt endte med et 4 måls tap. Resultatet ble 17-13.

Sølvi Rekdal.

Merket under

J14 med seier over Langevåg 4.11

Søndag 04.11 dro j-14 til Sunnmøre for å møte Langevåg i fylkesserien. Langevåg har hatt en litt tung start på serien, men vi møtte et lag med godt forsvarsspill. Til pause sto det 4-6. I andre omgang satt skuddene bedre og fine keeperredninger gjorde kampen mindre spennende.  Vestnes Varfjell vant til slutt 12-17.

Geir Håvard Ellingseter

Merket under

Sesongåpning og første hjemmekamp for J14-2

Frænahallen 28.10.2018. Sesongstart i lokalserien mot Elnesvågen i ettermiddag. Vi åpnet best. Etterhvert ble det en jevn kamp, Godt forsvars- og keeperspill ga 11 - 12 seier.

Vestneshallen, 3.11.2018.Årets første hjemmekamp i lokalserien for J14-2. Dagens motstander var Averøy. Vi gjennomførte en ok 1. omgang. Pauseresultat 8 - 11. I 2. omgang hevet vi oss, og hadde bra kontroll. Veldig kjekt at mange spillere kom på scoringslisten. Sluttresultat 16 - 13.
 
Roger Malme.

 

 • Skrevet av
 • Lest: 4474 ganger
Merket under

Første seier for Damelaget 27. Okt

Etter en hard start på 3div. var damene motivert for å gi jernet i sin første bortekamp for sesongen. Damene fikk en tøff start på kampen da Rindal satte tøffe taklinger, og trykket i hallen var til å ta og føle på. Det skal de ha i Rindalen, det var en fantastisk stemning i hallen. Kampen ble jevn og lagene fulgte hverandre tett. Første omgang ble litt preget av tidvis rot fra våre damer, og først på slutten av omgangen begynte de å få taket på forsvarsarbeidet.

Til pause viste stillingen 15-13 i Rindalens favør, og damene var bestemte på å gå på banen med humøret på topp, spille med håndballglede og sette fart på slitne Rindalsdamer. Damene våre viste tendenser til spill vi har sett før og tok virkelig kontroll på kampen i slutt minuttene. Kampen endte 25-28, og damene hentet hjem sine første poeng med en skikkelig lagseier.

Caroline Gjelsten

Merket under
Abbonér på denne nyhetsmatingen