Logg inn

VVIL J12 og G12 på Tiller Cup 2014

I helga 24 - 26 april har tre lag fra VVIL vært på Tiller cup. Dette har vært G12 og to J12 lag.

Fredag kveld startet J12-2 sin cup med kamp mot Lesja 1. Dette ble en fartsfylt kamp, og våre jenter dro i land en overlegen 18-3 seier. Deretter var det G12 som skulle ut mot Otta, men det ble desverre et tap for guttene. Så var det J12-2 sin tur igjen, og da mot Byåseb/Stavset 2. Her ble det nok et surt tap for vår jenter. Til slutt denne kvelden var det J12-1 sin tur å spille sin første kamp. Dette ble en uhyre spennende kamp mellom to gjevngode lag. Begge lag lå helt likt gjennom hele matchen, og våre jenter dro til slutt i land en knepen men fullt fortjent 7-6 seier mot Nationalkameratene

Lørdags morgen var det J12-2 som startet dagen mot Kattem, og dette ble en veldig spennende og god kamp. Våre jenter fikk tidlig et lite overtak,og dette greide de å holde på gjennom hele kampen. Til slutt stod det 9-6 til våre jenter. Deretter var det guttenes tur igjen og da mot et meget godt Tiller lag. Dette var vel den beste matchen til guttene, og de holdt følge med Tiller nesten hele kampen, men måtte til slutt se seg slått. Ett annet lyspunkt i denne matchen var at hele salen deltok i gratulasjoner til trener Per Svein med hans 50-års dag i dag. Guttene måtte ganske kjapt i ilden igjen, og denne gangen mot våre naboer fra Åndalsnes. Her måtte vi nok akseptere at våre gutter ble sått av et meget godt Åndalsnes-lag.
Så var det J12-1 sin første kamp denne dagen. De møtte et meget stertkt Remyra 2 lag, og måtte til slutt se seg slått av dette laget. Senere på kvelden skulle det spilles mot Byåsen/Stavset 1, og våre jenter måtte se seg slått i denne kampen også, men jentene skal ha ros for en igerdig og god innsats.

Søndag morgen er det J12-2 som skal starte med A-sluttspill mot Tiller 1. Dette ble en noe overraskende kamp der jentene storspilte, og feide nær sagt all motstand av banen. Her ble resultatet til slutt 10-1 til våre jenter, og var dermed klar for kvartfinale. Her møtte J12-2 er meget sterkt Varden. Selv med iherdig kjemping i angrep, så ble det nok et tap, og J12-2 var dermed ute av cupen.

Deretter er det J12-1 som startet sin B-sluttspillrunde mot Averøy. Dette ble en meget tett og jevn kamp, og det så lenge ut til at våre jenter skulle hale denne land. Men tilfeldighetene ville det dit hen at Averøy vann, og det var de som gikk videre i sin pulje

Guttene fikk en kamp i sluttspillet, og det ble mot et sterkt Tiller-2. Tross iherdig innsats ble nok denne motstanden for stor, det ble nok et tap for våre gutter.

Alti i alt en kjempefin cup med mange gode opplevelser, både sportslig og sosialt.

Bilde under er J12 etter at alle kamper er spilt, og klar for hjemreise!