Logg inn

Braksuksess i sesongens siste seriekamper for J14

VVIL Jenter 14 var i dag i Elnesvågen for å spille sesongens siste seriekamper mot Elnesvågen og Elnesvågen 2

Spenningen var spesielt stor, siden en seier i første kampen ville garrantere sluttspill i Trondheim for våre jenter.
Første kampen startet litt nervøst for begge lag, men det viste seg raskt at treneren vår hadde lagt en god taktisk plan. Allerede fra første stund ble et viktig angrepsvåpen for Elnesvågen effektivt blokkert og passet opp av en av våre raskeste spillere. Ut over i første omgang spilte begge lag ellers veldig jevnt. Våre jenter hadde et meget godt forsvarspill, og i angrerp var det en store bredde med flere av jentene på scoringslisten. Til pause var det ganske likt, men Elnesvågen låg litt forran.
Etter pausen ble det igjen full trøkk på banen. Våre jenter fikk en del baklengs, og låg på det meste fire mål under. Men etter en timeout ca 10 minutt ut i omgangen endret kampen seg vesentlig, og en fantasistk opphentning var i gang, Også i andre omgang ble det gjort en rekke taktiske grep fra treneren, og to strekspillere ga en stor uttelling. Ikke nok med at jentene tok igjen forspranget, men gikk forbi og ledet de siste minuttene av kampen. Jubelen var enorm da sluttresultatet en 20 - 18 seier til våe jenter.

Etter en times pause var det en ny kamp mot Elnesvågen. Her ble nok Elnesvågen tatt skikkelig på senga en gang til, siden jentene her gikk ut i 100 med et særdeles godt angrepspill. Jentene fikk en en rekke fine mål, og gikk tidlig opp i en klar ledelse. I forsvar spilte jentene også meget godt, og motstanderene ble gang på gang blokkert. Også i denne kampen ble det mange som medte seg på scoringslista, og de viste et fantastisk godt lagspill. Det var også spesielt kjekt å se at en spiller som desverre har vært ute en stund pga skade, nå var tilbake på laget! Alt i alt en særdeles fin kamp som endte med en kjempefin 15 - 9 seier.

To kjempefine kamper med to fantastiske reusultat! Ikke hver dag våre lag reiser fra Elnesvågen med 4 poeng av 4 mulige! Flott stemning på banen og på tribunen, og på benken statt trenerne med et stort glis etter en perfekt taktisk planlegging! En fantastisk bonus på dagens resultater er at jentene nå er kvalifisert til sluttspill i Trondheim!