Logg inn

J14-1 med serieavslutning mot Elnesvågen 12.03

I dag var det serieavslutning for J14-1 mot Elnesvgen.

Det ble en litt nølende start med en noe uvant oppstilling pga av at laget manglet to spillere. Men jentene spilte seg inn i kampen etterhvert. Ut over i omgangen ledet jentene med 3-4 mål, men Elnesvågen kom også etterhvert mer med og til pause var stillingen 11 - 11.
I andre omgang ble både angrep og forsvar bedre og jentene dro litt i fra. De ledet hele omgangen et par mål, men Elnesvågen kom nok en gang tilbake, og det ble en spennende sluttspurt. Dette dro jentene våre i land med en fin 23-22 seier. Med denne seieren, er det rimelig sikkert at jentene sikrer en meget sterk andre plass i en fylkesserie med et ganske så høyt nivå. Kjempeflott innsats av alle jentene!

Selv om seriespill nå er ferdig, er de flere arrangment som jentene skal delta i. Allerede neste helg deltar jentene i Peter Wessel Cup i Larvik, som er en av norges største turneringer. Enkelte vil også hevde en av de vansligste. Bare i J14 stiller det 48 lag...
Våre jenter spiller i en gruppe med tre meget sterke lag, Skedsmo HK, Torp IF og UL/Kisa. For de som vil følge laget og som ikke kan være med til Larvik, kan linken Peter Wessel Cup - J14 - Resultater benyttes. VVIL er i gruppe L.

I tillegg, så har J14-1 spilt seg til retteten til regionalt sluttspill i Trondheim Spectrum 8 - 10 april. Her møtes de lagene som har kommet høyest på tabellene i kretsene fra Møre og Romsdal, Sør - og Nord Trøndelag. Vestnes Varfjell J14-1 ser ut til å ha sikret seg andre plass i fylkesserien i Møre og Romsdal, og skal derfor delta i dette sluttspillet. Det er faktisk andre gang J14 kvalifieserer seg til dette sluttspillet. I fjor via den lokale breddeserien, og i år via fylkesserien.

Geirr Eggen.