Logg inn

På Shellcup med VVIL J10 (f. 2006)

Jentene er siste års kull på minihandball men vi har sett en gjeng jenter i rivende utvikling som vi valgte å melde på i 10-års klassen under Shellcup. Og jentene eide ingen respekt for de 1 år eldre motstanderne. Totalt 5 kamper på 3 dager, der jentene viste innsats og vilje til å kjempe for laget sitt. De fikk 2 tap, 2 uavgjort og 1 seier som vi er godt fornøyd med. Alle kampene relativt jevnspilt. Vi fikk mye godt spill både av keepere og utespillere.
Ei fin gruppe som trives ilag sosialt, og en kjempe kjekk gjeng å dra på tur med. Det var likevel mange slitne 9-10-åringer som sjekket ut av Innlandet skole idag. Vi gleder oss til neste år med ny cup ?
En stor takk fra spillere og foreldre gruppa rettes til vår unge trener Malin Johanne Lien som har ledet alle kampene fra benken og tatt ansvar for mye både rundt kampene og praktisk under vanndisco. Kjempebra jobba ?

Oppdtart:
J9 hadde ei lita handball avslutning fredag 29.4 og da fikk vi omsider samlet jentene og tatt bilder med Shellcup t-skjorte og medalje.(siste bildet under).