Logg inn
Geirr Eggen

Geirr Eggen

URL-adresse:

J16 hjemme mot Isfjorden/Åndalsnes - 5. feb

I dagens møte sjokk-åpnet Isfjorden/Åndalsnes, og gikk tidlig opp i en firemåls ledeles.
Begge lag fikk etterhvert etablert relativt gode forsvar og godt keeperspill, men forskjellen var nok først og fremst stang ut eller rett på keeper i angrep for våre jenter. Det ville seg liksom ikke, og med en motstander som tok våre jenter på det de kan best - kontringer - så ble det en tung første omgang med en klar 7 - 14 ledelse for bortelaget.

Andre omgang fortsatte som første, men det var tydelig at mønsteret hadde endret seg. Keeperen vår hadde en god første omgang, men om enn kanskje enda bedre første del av andre. I tillegg begynte skuddene å komme mere innafor stengene, og ikke minst bedre plassert. Flere gode innspill til strek gjorde også sitt til flere fine mål.
Jentene kom etter hvert helt opp i ryggen på bortelaget, kansje spesielt etter en periode med meget offensivt forsvar. Kontringene våre - særlig fra vingene satt bedre. Ved ca. 10 minutter igjen av kampen var jentene bare tre mål bak, men plutselig snudde det, og bortelaget dro fra igjen. Kampen endte med en 21 - 27 seier til bortelaget. Men jentene har fremdeles et godt tak om andreplassen på tabellen, 4 poeng forran tredjeplassen.

Geirr Eggen.

Damelaget hjemme mot Bergsøy 2 - 25. jan.

Damelaget tok i mot Bergsøy 2 som pr. nå ligger nederst på tabellen.

Damene starter bra, og gikk rett i ledelse. Det ble tidlig klart at dette ville bli en relativt lett match for damene, og etter 20 minutt sto det 14-7. Men da begynte det å kladde en hel del, og Bergsøy kom sterkt tilbake. Det ble ett mål til på 10 minutt (straffe) for damene, mens Bergsøy tok kraftig innpå 1il 15-12 til pause.

Etter pause ble det veldig raskt klart at det var gitt noen beskjeder i garderoben. Plutselig var tempo i både angrep og forsvar på det nivået vi er vant med, og det ble en rekke konrtinger som førte damene opp i en trygg 26-14 ledelse allerede etter 15 minutter. Underholdningsverdien i andre omgang var hevet ganske mange hakk, og det ble etterhvert en meget fin og fortjent 31-18 seier til damene.

Spesielt hyggelig var det at Synne Klokset fra J16 laget fikk sine første minutter på damelaget i denne kampen. Synnes satte umiddelbart sitt preg på kampen med et tøft og konsist forsvar. Hun var også fullt på høyde i angrep, og fikk æren av å score sitt første mål for damelaget med en perfekt utført straffe.

Geirr Eggen.

Damelaget hjemme mot Aksla - 5. jan

Damelaget møtte Aksla i dagens kamp - den andre kampen denne helga.

Å møte tabelltoppen er ingen enkel oppgave, men damene gikk ut i hundre og vel så det, og kick-startet kampen med en 4-0 ledelse etter kun 3 minutter. Damene fortsatte, og holdt en fire-måls ledelse helt til ca 18 minutter i første omgang. Da greide Aksla etterhvert å krype innpå, men de ti siste minuttene tok Aksla skikkelig grep til en 23-16 ledelse til pause med et særdeles hurtig angrepsspill.

Andre omgang fortsatte på samme måte som første omgang sluttet. Selv om damene spilte teknisk bra både i angrep og forsvar, ble de rett og slett kontret i senk. Skal en pirke på noe, så er det vel denne typen lag - med veldig hurtig spill og kontringer, våre damer sliter mest med.

Selv med et stort 31-42 tap, må en ta med mange meget gode enkelt-prestasjoner i kampen. Kampens desiderte toppscorer ble Astrid med 10 mål! På VVIL ble dette tett fulgt av Kristine med 9 mål, Silje med 4, Ine og Kristin med 3 og Caroline med 2 mål.

Sterk hjemmeseier til Damelaget - 4. jan.

Damelaget møtte Valder/Godøy 2 i returkamp i dag. Forrige møte endte med en solid borteseier for damelaget (27-39), og det var en viss spenning om de greide å gjenta dette resultatet i dag.

Damene tok tidlige både ledelse og kontroll, og mot et ungt og noe urutinert Valder/Godøy lag ble det tidlig klart det dette var en kamp VVIL ville vinne. Som vanlig kjørte damen med raske angrep fra start til en fire-måls ledelse. Midtveis i første omgang hadde damene en seksmålsledelse, før Valder/Godøy fikk fart og mer kontroll på ballen, og var flere ganger kun ett mål bak i slutten av første omgang.

I andre omgang satte damene et ytterligere press i kampen, og med en tydelig forsterkning av en spiller som kom rett i fra jobb ble det egentlig en grei 11-måls seier til damene, med sluttresultatet 37-26. Få tekniske feil i angrep, mange raske kontringer og til tider et godt forsvars og keeperspill bidro sterkt til dette resultatet. Publikum fikk sitt, og det ble høyt og tydelig besvart fra tilskuer med at "No koooser vi oss"...

Dagens toppsorer ble Kristin med 10 mål, tett fulgt av Caroline med 8, og deretter Krsistine og Astrid med 7 mål. Silje og Tuva med 2, og Rikke Sofie med 1 mål.

VVIL.no på Twitter

I stedet for å benytte mailinglister ol. kan alle søke opp og legge til/abonere på @VVILInfo på Twitter.
Alle artikkler som legges ut på vvil.no, vil hereter også varsles via Twitter.

Molde HK Elite med komfortabel sier mot Volda

Molde HK Elite og Volda HK møttes i dag i Vestneshallen til en treningskamp.

Ikke helt overraskende vant Molde komfortabelt 37-21 de to ordinre omgangene, og 20-12 en ekstraomgang på 20 min. Det vistes helt tydelig at disse to lagene spiller i to forskjellige divisjoner, hhv. Rema 1000 seren (elite) og 1. divisjon. Spesielt tempomessig ble dette en noe tøff opplevelse for Volda.
Men uansett, en fin underholdning i romjula.

Spesielt morro var det for oss lokale supportere å se Vilde Vike Nerås på banen igjen i en kamp etter et langt skadeopphold!

Ang. Molde HK, se også:
Helle Thomsen uten ny kontrakt med Molde HK.

Bench Boost til topps i årets K.R. Juleturnering

26 desember ble som vanlig tradisjon årests Kjetil Rekdal Juleturnering avholdt.

Årets vinner ble Bench Boost, som møtte Lokomotiv Manilla i finalen, der resultatet ble 5-2. Erik Brevik som scoret Hat-Trick i finalen, ble også kåret til turenringens beste spiller.

Mer om turneringen på rbnett.no's web-sider(krever abonement), der informasjonen over er hentet fra en artikkel om Ole Sebastian Sundgot.

Frivilligdagen 2019

Vestnes Frivilligsentral skal nok en gang arrangere Frivilligdag på Helland lørdag 7. septempber.

Det vil bli et rikholdig program med bl.a.

  • Fra kl. 11.00: Åpning, og innslag fra Vestnes Musikklag og Vestnes Teaterlag
  • Fra kl. 13.00: Oppvisning av Vestnes Varfjell Kampsort og Seniordans
  • Ca. kl 13.00: Avsluttning - Vel heim.

En rekke lag og foreninger samt politiske parti skal stille. Vestnes Varfjell Idrettslag har en egen stand, og alle som er interesserte i klubben er hjertelig velkommen innom.

Videre vil en kunne finne dei politiske partia, Kråkvikas venner, Vestnes Vinyl, TIL, Hagelaget, Vestnes musikklag, Barnas turlag, 4H, Tresfjord Røde Kors, Vestnes Røde Kors, Tomrabrass band, TV-aksjon, Gjermundnes Landbruksmuseum, Frivilligsentralen, Islandshestforeningen (riding frå trafo), Stikk UT!, Småbåtforeninga, Musikkverkstedet, Teaterlaget, Vike helselag, Vestnes/Daugstad skulekorps, Husflidlaget, pensjonistlaga, bibliotek – Båtbyggarmuseet, Sogelaget, Tresfjord museum, Seniorakademiet, Dåm og Drag, Rotary og LHL.... Så her er det mange som stiller opp - totalt 41 lag og organisasjoner!

Vestnes Varfjell's medlemmer bør ta seg en tur innom, og gjerne kle seg i VVIL bekledning.

4 fra VVIL Kampsport til Nordisk Mesterskap

WKF-grenutvalg (World Karate Federation) arrangerte som kjent kick-off i helga(31.08 - 01.09), for å markere innledningen på en hektisk høst sesong. Mer om denne i en artikkel på disse websidene fra Geir Stokkeland.

Et av resultatene etter helgas kick-off, var at fire fra Vestnes Varfjell Kampsport er tatt ut til Nordisk mesterskap, og dette er:

  • Sindre You Nilsen
  • Sara Funie Karadash
  • Jeanet Katrin Gjerde
  • Julie Kristin Karadash

Gratulerer med uttaket!

Forøvrig kan en lese mer om uttaket fra kamposport.no i denne artikkelen.

Abbonér på denne nyhetsmatingen