Logg inn
Morten Løken

Morten Løken

URL-adresse:

J15 & J16 med to borteseiere i helga.

Lørdag spilte J15 borte mot Blindheim/Spjelkavik 2 i Blindheim Idrettshall. Våre jenter satte standarden tidlig og tok en flott ledelse. Ledelsen beholdt vi gjennom hele kampen og seiren var aldri truet. En flott 4-måls seier ble det til slutt med nesten alle spillerne på scoringslisten

Søndag var det J16 som skulle i ilden borte mot Gossen. Her følte lagene litt på hverandre fra start men VVIL tok tak i kampen utover i 1. omgang og økte sakte men sikkert ledelsen inn mot pause. I 2. omgang så satt forsvarsspillet bra og kontringene satt som et skudd. Det ble til slutt en komfortabel  11 målseier med samtlige utespillere på scoringslisten.

Morten Løken.

Barnetrenerkurs i Vestneshallen 3. mars

I kveld har det vært avholdt barnehåndballtrenerkurs i Vestneshallen i regi av Region Nord. Kursleder var Tore Hjelseth, leder for spill og utvikling i Møre og Romsdal. 15 deltagere som var en god blanding av trenere, ivrige foreldre og eldre spillere deltok. Kurset var lærerikt og tilbakemeldingene fra deltagerne var veldig gode.

Morten Løken.

Bylag - utvidet regional samling

Silje Rekdal deltok i helgen på Bylagssamling i Trondheim. Dette er en samling i regi av Regional landslag med tanke på Bylagsturneringen som kommer senere på sesongen. Jentene gjennomførte 5 økter, 2 spill- og 3 vanlige treningsøkter. Det bør også nevnes at Mathea Lervik var reserve til denne samlingen, noe som viser at flere av våre spillere blir lagt merke til.

Morten Løken.

REMA 1000 MiniCup - 23.11

Lørdag arrangerte VVIL Rema1000 minicup i Vestneshallen. Over 150 spillere fra klubber i Romsdal spilte over 50 kamper og storkoste seg med kamper, flotte premier, tombola og en innholdsrik kiosk. En stor takk til spillere, foreldre og dommere for en flott lørdag i hallen vår.

Morten Løken.

VVIL's Silje Rekdal på RLM

Silje Rekdal var en av 30 spillere i hele Region Nord som i dag har vært på RLM (Regionalt landslagsmiljø ) i Trondheim. De var igjennom 2 tøffe økter, den første med fokus på forsvar og den andre med fokus på angrep. Silje viste seg frem fra sin beste side og vil helt sikkert få flere sjanser på dette nivået.

Morten Løken.

Rikke Strandmann til finale i NorwayCup

Den tidligere VVIL spilleren Rikke Strandman er klar for finale i Norway Cup med Langfjorden J17. Rikke spiller sentralt på midtbanen og har spilt samtlige minutter i sluttspillet. Langfjorden ble puljevinnere og surfet gjennom åttendelsfinalen. Kvartfinale og semifinale ble tettere og begge kamper ble vunnet med ett mål. Finalen går i morgen lørdag kl. 18.30 og sendes på TV2Sport2. Vi ønsker Rikke og Langfjorden lykke til.

Morten Løken.

Talentsamling J04

Denne langhelgen er det klart for talentsamling i håndball for jenter og gutter født 2004 i Region Nord. Fra oss i Vestnes Varfjell var det opprinnelig uttatt 3 spillere men 1 har meldt forfall. Spillerne er uttatt etter prestasjon på fylkessamlinger gjennom foregående sesong. Mathea og Silje er supermotivert for 8 tøffe økter på 4 dager i Orkanger. Her vil de få matche seg mot de beste spillerne regionen har, en region som strekker seg fra Søre Sunnmøre til Finnmark. J2004 på Vestnes har også flere spillere som nok holder et vel så høyt nivå som en del spillere som er med på denne samlingen i år og vil forhåpentligvis få sin sjanse senere.

VVIL til Baldus Cup kommende helg

Kommende helg reiser 3 lag og 2 dommere for å delta på Baldus cup i håndball på Lillehammer.
Dette er en av Norges største turneringer med lag på et høyt nivå fra hele Sør-, Vest- og Midt-Norge.
Vi reiser med J12, J14 og J15. Dette blir en artig opplevelse hvor vi virkelig får se hvordan vi ligger an kvalitetsmessig mot de aller beste. I tillegg skjer det mye moro på den sosiale siden
Ekstra artig er det i år at vi har med et dommerpar fra VVIL. Emilia og Malin Johanne tar turen for å representere klubben under cupen. Dette er et dommerpar som gjennom hele sesongen har holdt et høyt nivå på dømmingen og vi håper de får en god opplevelse på Lillehammer.

Vi vil prøve å holde alle interesserte oppdatert gjennom helga så følg med på VVIL.no og FB får oppdateringer

Morten

Impulssamling i Træffhuset 23. juni

Lørdag var Geir Ove, Caroline og undertegnede på impulssamling i Træffhuset. Her fikk vi høre Tore Johannessens ideer og tanker rundt håndballspillet. Tore har i en årrekke vært trener for Tertnes damer elite og yngre landslag, nå LK02. I tillegg til teorigjennomgang var det to økter i hall, 1 for forsvarsspill og 1 for angrepsspill. Dette var en veldig lærerik og morsom samling og vi håper Region Nord og Molde Hk Elite vil gjenta lignende tiltak i fremtiden.

Morten Løken.

Abbonér på denne nyhetsmatingen