Logg inn
Elin Skjegstad

Elin Skjegstad

URL-adresse:

J13 borte mot Molde 2 - 8 mars.

Søndag 8.mars spilte vi sesongens siste bortekamp mot Molde 2. Jentene spilte en meget god 1.omgang. Der fikk vi mål fra alle posisjoner og godt keeperspill. I 2.omgang datt tempo og kvalitet litt ned, men jentene gjorde jobben sin og vant til slutt 10-20. En blid og fornøyd gjeng gleder seg til hjemme kamper resten av sesongen.

Elin Skjegstad.

J13 borte mot Træff - 29. feb.

Opp tidlig en lørdag for en bortekamp, så det var trøtte jenter som kom til Molde. En luftetur før oppvarming gjorde godt. Jentene kom på bana med klare instruksjoner fra dagens lagleder Frode, og avtaler de selv gjorde. Det var full fart fra første kast med ballen, og det er lenge sia vi har sett en så god 1.omgang. Her lykkes de med alt, forsvar, angrep og keeper. Mange herlige mål etter fantastisk samspill i angrepsfasen. Stillinga var 12-2 til oss til pause.

2.omgang gikk litt tråere der Træff fikk lov å spille mer av sitt spill. Vi gjennomførte flere bytter og dette påvirket nok noe på flyten. Men jentene jobba jevnt og trutt og fikk med seg en komfortabel 19-5 seier.
Jentene smilte fra start til slutt og hadde tydelig kommunikasjon på bana. Veldig kjekt å se. Alle fornøyd med innsatsen idag.

Elin Skjegstad.

J13 med 2 hjemmekamper - 2. feb.

Jentene møtte Kristiansund HK i første kamp. Kampen bar preg av lavt tempo og tidvis mye rot i spillet men vi scoret mange mål og fikk en fin 24-10 seier.
I kamp nummer to møtte vi Kristiansund 2, og her fikk jentene mer fart på beina og bedre flyt i spillet. Mye godt samspill  førte til fine mål. Og bakerst hadde vi en god keeper, vi er så heldig at vi har to dyktige keepere i troppen. Vi vant kampen med 23-12.
Neste kamp er onsdag 5.2 hjemme mot Åndalsnes. Dette er alltid et oppgjør med futt og fart så vi gleder oss. Da ønsker jentene litt mer publikum for dei syns det var litt trist at alle forsvant etter dagens damekamp.

Ref Elin Skjegstad.

J13 med to bortekamper - 26. jan.

Første kamp var mot Averøy. Her fikk vi mye bra spill, mange fine mål og gode keeper redninger. Seier 15-21.
Andre kamp var mot Kristiansund 3. Her gikk ikke alt på skinner, det ble en tett og jevn kamp men dessverre holdt det ikke helt inn og det ble tap 17-15.

En lang dag med en sterkt redusert tropp av ulike årsaker. Stor takk til Julie Adelen fra j12 som stilte sporty opp som en viktig medhjelper for at vi kunne stille lag.

Elin Skjegstad.

J13 med to kamper - 4. jan.

J13 møtte Molde HK i første kamp og dette ble en tøff og fartsfylt batalje. På forhånd visste vi at dette er et av topplagene i serien men vi har slått dei på bortebane. Jentene ble tatt hardt i første omgang og låg under 4-10 til pause. Vi opplevde nok at dommerne ikke tok tak i et til tider tøft forsvarsspill fra Molde, men dette rettet seg noe i andre omgang. Etter pause var innsatsen hevet ennå noen hakk og jentene jobba intenst for å innhente forspranget. Det holdt nesten, dessverre et tap 11-12.

I kamp 2 møtte vi Molde 2. Kampen bar preg av slitne jenter der ingenting gikk på skinner og vi fikk mye stang ut. For publikum ble det litt gå-sakte-mot-mål-håndball, men vi kom i havn med en fin 18-15 seier.

J13 består av 11 spillere noe som er sårbart ved frafall og skader. Dette var dagen da vi hadde redusert og skadeskutt tropp, så det ble tøft for jentene. Vi er super stolt av dei, det vitner om vilje til å dra lasset ilag. Heia VVIL j13!!

Elin Skjegstad.

J13 borte mot Gossen - 15.12

J13 tok turen til Aukra idag der kamp mot Gossen ventet. Jentene var litt spent på oppgjøret da de har fått med seg ei klar nivåheving hos motstanderen. Med Frode og Geir Håvard som trenervikarer tok jentene tak i kampen fra start, og gjennomførte en bra kamp med mange fine mål og tidvis godt forsvar. Som vanlig litt stang ut men hva gjør det når sluttresultatet viser 10-20 til oss og nok en seier. Vi ser fram til nye spennende kamper over nyttår. God jul!

Elin Skjegstad.

VVIL's J13 borte mot Åndalsnes/Isfjorden - 20.11

Onsdag dro vi til Isfjorden for kamp mot Åndalsnes/Isfjorden. Det ble en ny seier for jentene, men den måtte jobbes for. Energi og innsatsvilje var variabel og mange brente sjanser gjorde kampen mye mer spennende enn vi håpte på. En skikkelig sliteseier 10-11 til oss.

Elin Skjegstad.

VVIL's J13 borte mot Kristiansund - 17.11

J13 tok turen til Kristiansund søndag 17.nov. Der møtte de Kristiansund og Kristiansund 2. Laget ble idag ledet av Frode og Geir Håvard.

Kristiansund-VVIL  7-22
Stor forskjell i nivå på lagene så kampen bær preg av det i perioder. Men jentene viser vilje til å jobbe både i forsvar og angrep og som vanlig veldig godt keeperspill. Mange jenter som scorer mål.

Kristiansund 2-VVIL 15-20
Her møter vi et lag som har vunnet alle sine kamper så langt og ligg øverst på tabellen. Vi fikk en litt trå start de første minuttene men så festet forsvaret seg og vi fikk se høgt tempo på ball, tøffe taklinger i forsvar, glimrende keeperspill, flott samspill i angrep og mange fine mål. I korte perioder glipper konsentrasjonen og motstanderne får slippe litt mer inn, men vips så er jentene på igjen og vi drar i havn en flott lagseier.

Mange glade jenter og foreldre etter dagen. Nå er det bare å nullstille seg så er vi klar for Åndalsnes/Isfjorden på onsdag.

Elin Skjegstad.

VVIL's J13 hjemme mot Kristiansund 3

J13 spilte hjemme mot Kristiansund 3 idag.

Kampen bar preg av til tider lavt tempo. Men våre jenter benyttet anledningen til å få igang angrepsspillet sitt og hente fram trekk som læres på trening. Moro og se laget bruke alle spillerne, mange fine innspill til strek, skudd fra kant, gjennombrudd fra backene og kontringer i særklasse. Keeperne står som vanlig veldig godt. Resultat seier til oss 27-9.

Elin Skjegstad.

VVIL's J13 med tre kamper sist uke

J13 har spilt 3 kamper den siste uka.
Onsdag gjestet vi Skåla for sesongens første kamp. Tradisjonen tro ble det en stang ut kamp der få ting stemte i alle ledd på bana. Tap 11-9 ble bare å ta med seg hjem.

Søndag morgen reiste vi til Molde for kamp mot Molde HK. Her fikk vi se jenter med fart i beina og kontroll på ballen, og et hardarbeidende forsvar som ga god hjelp til våre dyktige keepere. Seier 11-15 var vi fornøyd med.

Deretter dro vi hjem over fjorden for kamp i Vestneshallen mot Averøy. Dette ble en håndball kamp med stor nivåforskjell på lagene, og spillet bar preg av det. Men jentene jobber på og scorer mål. Seier 24-4 pynter på målstatistikken og mange målscorere.

En litt humpete start på sesongen men vi gleder oss til fortsettelsen.

Elin Skjegstad.


Bilder fra VVIL-Averøy, alle bilder Sølvi Rekdal:

Abbonér på denne nyhetsmatingen