Logg inn

VVIL på DnB Cup 29.4 - 1.5

Dnb cup i Trondheim 29.4-1.5

Vestnes Varfjell reiste til Trondheim på DNB cup med 2 x j10 lag, j11, g11 og j12. Spillerne var innlosjert på Kolstad skole. Alt spill foregikk i Trondheim spektrum der det var 6 haller. Kjekt med flere lag i aksjon, da kunne vi gå mellom hallene og heie på hverandre så langt det var mulig. En stor gjeng var også og såg semifinalen i sluttspillet mellom Byåsen og Larvik. Både spillere, ledere og foreldre er enig om at det har vært en god og underholdende opplevelse både på og utanfor bana.

J10
Vestnes Varfjell j10 dro avgårde med 14 spillere fordelt på 2 lag. Å dra på cup er spennende og det er store krav til mestring både på og utafor bana for våre unge spillere. Men vi har en flott gjeng jenter som virkelig har mestret på alle måter. De støtter og tar vare på hverandre. Jentene har fått mye spilletid på totalt 8 kamper og det har gitt resultat at omtrent samtlige har kommet på scoringslisten. I tillegg har vi fått sett flere gode keepere i aksjon. Mye godt forsvarsarbeid og godt lagspill, til tider tøffe tak. 2 knepne tap, 1 uavgjort og 5 seiere ble fasiten. Dette er en god gjeng med godt humør og viser stor glede for spillet. For oss foreldre har det vært til tider svært spennende og engasjerende på sidelinja.

J11
Jentene vant alle sine 4 kamper. De møtte sterke motstandere, Furnes, Frosta, Spjelkavika og Kolstad. Lag fra store deler av landet. Jentene sto, som et fjell i forsvar. De spilte, som et lag. J11 hadde godt av denne cupen, da de bygget gode relasjoner på og utafor banen. De fikk tid til en tur på Rush trampolinepark i tillegg til Byåsen - Larvik. Jentene kunne tenkt seg at cupen varte lenger. Premieutdeling J11 Trondheim DNB CUP ble en fantastisk og underholdende helg, både for foreldre og barn.

G11
VVIL G11 reiste til Trondheim med 9 spillere. Til tross for en utfordrende sesong i serien, var det en veldig gira og spillesugen gjeng som reiste nordover. Vi var litt urolige for formen, siden flere av guttene har slitt med sykdom siste tiden, men de beit tennene sammen og ristet det av seg. I første kamp møtte vi Sunndal, som vi har hatt både seier, uavgjort og tap mot tidligere i sesongen. G11 har i serien alltid spilt best i 2. omgang. Med bare én omgang i cupen, så måtte guttene bare gi jernet fra start, og det gjorde de! Vi slo Sunndal med ett mål (7-8). Snakk om drømmeåpning på turneringen for guttene, som ikke har vært bortskjemt med å vinne. Deretter fulgte en tøff kamp Ringebu-Fåvang HK, hvor motstanderne tidlig rykket fra, og vi gikk på et 5-målstap. Det så ikke ut til å gå alt for hardt inn på dem, for neste kamp vant vi 9-6 mot Rørvik, før de satte punktum mot hjemmelaget Kolstad med en sterk 7-4 seier. Da stod jubelen i taket! 3 av 4 mulige overgikk våre forventninger. En fantastisk fin avslutning på årets sesong. Vi er så utrolig glad for at guttene endelig får føle på gleden av å vinne. Vi vinner mot gode lag gjennom solide prestasjoner av samtlige på laget, som plasserer oss i toppen av vår pulje. I tillegg har det vært utrolig gøy med alle gode tilbakemeldinger fra de som så på og fulgte oss i helga. Jeg tror vi overrasket mange, kanskje også oss selv :-) Alt i alt en gedigen opptur for spillere, foreldre og støtteapparat - vi er veldig stolt av guttene våre! Det er ekstra gledelig at alle guttene går på en ny sesong fra høsten, slik at VVIL også neste sesong vil ha et guttelag!

J12
De 13 jentene reiste til Trondheim med mål om å komme til A sluttspillet. Den første kampen mot Furnes ble en tett og litt for spennende kamp, der lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen. 10 sekund før slutt var det heldigvis en VVIL spiller som satte inn det avgjørende målet og våre jenter vant 5 - 4. I andre kamp i innledende runde møtte jentene et lag fra Kyrksæterøra. I denne kampen tok jentene tidlig styring i kampen og vant 10 - 2. I den siste kampen i puljespillet møtte jentene Spjelkavik. Her viste jentene tidlig hvem som var sjefene og kunne gå seirende av banen med 8 -4. Som puljevinnere gikk jentene rett til kvartfinalen der de møtte et sterkt lag fra Strindheim. Våre jenter startet godt og lå litt foran gjennom nesten hele kampen. Jentene kjempet godt , men dessverre holdt det ikke helt inn, og kampen endte med et surt ettmålstap. Surt å tape en kamp de ledet nesten hele kampen, men må si seg fornøyd med å spille jevnt med det sterke laget fra Trøndelag. Laget og trener også veldig fornøyd med å komme i kvartfinalen i en så stor turnering med 27 lag i gruppa.

Elin Skjegstad

 

Merket under

J16 til kvartfinale i reg. sluttspill

VVIL's J16 var i helga i Trønderhallen i Levanger for regionalt sluttspill for J16.
Regionalt sluttspill er et finalespill for de beste lagene lokal-, fylkes- og regionsserien fra Møre og Romsdal, Trøndelgsfylkene og delevis Nordland.

Sluttspillet startet med et innledende gruppespill. Første kampen var mot Sandenssjøen, og dette ble egentlig en ren enveiskjøring fra start til slutt. Kort oppsummert ble dette en solid 25-9 seier som sier det meste. Andre kampen ble lørdag formiddag, og da mot Sverresborg. Dette var et langt bedre lag, og en langt jevnere kamp. Resultatet ble 15-13 seier til våre jenter, og de hadde en rimelig god kontroll gjennom hele kampen. Siste kamp i gruppespillet ble mot Levanger. Levanger som er et rent regionslag ble en tøff motstand for vår jenter. Første omgang ble nok ikke som planlagt, og jentene låg ganske mye under til pause. Men i andre omgang ble det full skjerping, og til tross for et 27-19 tap, ble det fightet ganske så bra i denne omgangen. Uansett, jentene gikk videre til finalerunden som neste beste lag i sin gruppe.

Først kamp i finalerunden ble mot Orkanger. Dette ble muligens helgens beste kamp, der jentene fikk vist et meget godt og kontrollert spill, der de fleste avtaler og trekk ble gjennomført på en særdeles god måte. Det ble til slutt en meget sterk 22-18 seier. Deretter var det klart for kvartfinale spill for våre jenter, og en ny milepel nådd. Det er vel første gang i Vestnes Varfjells historie at et håndballag har nådd så langt. Uansett, det skulle spilles mot Klæbu, og dette er en meget sterk klubb med mange gode lag. Jentene vår møtte nok ett av de tøffeste, og det fikk de føle etterhvert. Jentene holdt godt følge langt ut i første omgang til stillingen 7-7, men derifra og ut var det nok Klæbu som fikk til det meste, mens våre jenter desverre slet med å bryte igjennom. Det ble til slutt et 23-13 tap, men erfaringene har vært særdeles viktig å få med. Det kan nevnes at dette Klæbu-laget gikk hen og vant hele slutspillet - noe som sier litt om kvaliteten på dette laget.

Nå er det trening og treningskamper som står for tur, før jentene drar til Storhamar Cup i slutten av mai, og deretter blir det sansynligvis kvalifiseringsspill for Regionsserien i begynnelsen av juni. Det skal bli spennede og se hvor langt jentene kan ta dette, da mange av de tøffeste motstanderne nå er for gamle for J16 serie, og er gått opp til J18.

  • Skrevet av
  • Lest: 1335 ganger
Merket under

Siste seriekamp for J12-2 i denne sesongen - 2. april

J12 borte mot Averøya.

VVIL 2 spilte i dag sesongens siste seriekamp. Etter en litt treig start ,våknet jentene etterhvert til liv, og ledet med 7 mål til pause. Jentene jobbet hard og målrettet både i forsvar og angrep ,og var flink til å bruke hele laget. Ekstra kjekt at nesten alle sto på skoringslista da laget kunne avslutte sesongen med 17- 2 seier over Averøya. Da er det bare å glede seg til DNB cup i Trondheim siste helgen i april!

Sølvi Rekdal.

Merket under

Sesongens siste kamp for dameleget

Sesongens siste kamp for damene.

I dag var det duket for topp oppgjør mot Træff hvor opprykket skulle avgjøres i 5div. Damene dro til Træffhuset med redusert mannskap og var innstilt på å gi Træff virkelig kamp om de avgjørende siste 2 poengene. Damene gikk hardt ut i kjent stil og rystet Træff. Damene jobbet kjempebra i første omgang, og Træff ble i perioder rett og slett rundspilt. Laget stod sammen i forsvar og jobbet godt, men kanskje Vilde spesielt hadde en knalll kamp med bl.a. 2 strafferedninger. Laget hadde god støtte i Robert Connor som stilte som lagleder, og med klar strategi som skulle være avgjørende for den gode starten. Med et Varfjell uten innbyttere og på ukjente posisjoner, skulle det vise seg å bli tøft å fullføre kampen i samme tempo. Træff jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen, og rykket fra på slutten av andre omgang. En absolutt godkjent kamp fra damenes side!Vi gleder oss til fortsettelsen neste sesong, og takker for sterk støtte fra J16 som tok turen for å heie oss fram.

Caroline Gjelsten.

Merket under

Serieavslutning for VVIL's J12 1 og 2 mot Skåla 25.03

J12 hjemme mot Skåla.

Da går det mot slutten av denne håndballsesongen og de to j12 lagene skulle møte Skåla hjemme.Begge lagene våre viste at de var sjefen på bana i dag ,og vant sikkert 20-6 og 27 -13. Selv om VVIL 2 skal spille borte mot Averøy neste helg har lagene våre sikret seg flotte plasseringer på tabellen med 3 og 4 plass.

Sølvi Rekdal.

Merket under

Serieavslutning for VVIL's J16 25.3

J16 med sesongavslutning mot Langevåg 2 i Vestneshallen 25.3

Da var det tid for siste kamp i serien for denne sesongen. Som nevnt en rekke ganger tidligere, ble jentene seriemestre allerede forrige helg mot Stranda, så dette skulle bli et perfekt punktum på sesongen.

Langevåg gikk ut i et veldig offenstivt forsvar, men jentene våre hadde lært mye fra forrige helg og var vel forberedt på denne taktikken. Det gikk ikke mange sekunder før første mål var et faktum, og jentene våre hadde etterhvert få problemer med å smette forbi Langevågs forsvar. Det stod hele 6-0 i vår favør før Langevåg fikk inn første mål. Utover i omgangen ble det etterhvert veldig tydelig at våre jenter har fortjent plasseringen de har oppnådd. Både angrep og forsvar satt som et skudd, og til pause resulterte dette i en 14 - 7 ledelse til våre jenter.

I andre omgang fortsatte jentene sitt eget spill, og både humør og teknikk var på topp. Forspranget ble bare større og større, og dette vil en påstå først og fremst skyldes veldig presist angrep med mange flotte kontringer, og et særdeles godt forsvar, samt at begge keeperne hadde en kjempegod kamp. Litt stress på slutten av omgangen, men det skyldtes kun et sterkt ønske om å sette et helt utrolig mål, nemmelig å score 500 mål i løpet av serien. Nest siste mål, ble nettopp dette, og jubelen var høy både på bana, benken og tribunen. Jentene dro med dette i land sesongens beste resultat med en 35 - 15 seier over Langevåg.

Selv om serien nå er ferdig, har jentene mange planer fremover.
Allerede førstkommende onsdag inviterer jentene til Moteshow i Vestneshallen. Flere lokale og store aktører vil delta, og dette er noe helt nytt for jentene som arrangerer og som skal benyttes som modeller. Dørene åpnes kl. 17:00, og se ellers informasjonen ved å klikke på denne linken.

Deretter er det regionalt sluttspill i Trondheim 21-23 april, og etter noen uker er det Storhamar Cup i Hamar 26-28 mai. Derette det andre store målet for jentene i år, kvalifiseringspill for Regionsserien 9-11 juni.

Geirr Eggen.

  • Skrevet av
  • Lest: 1482 ganger
Merket under

J11 med sesongavsluttning 18.3

Lørdag 18.3 spilte Jente 11 de 2 siste kampene i Trønder energi serien denne sesongen.

Første kamp spilte vi mot Kristiansund 2. Jentene spilte veldig bra, og vi vant 10-7. Andre kampen spilte vi mot Kristiansund. Etter en litt forsiktig start, der vi lå litt under en liten stund, vant jentene til slutt 17-12.

Rune Skarshaug.

Merket under

VVIL's J16 er seriemestrer i Fylkesserien!

VVIL's J16 møte mot Stranda 19.3 sikret seriemseterskapet!

Jentene var noe spent før kampen, men alle hadde stor tro på at dette skulle bli en kamp med god mulighet for en seier. Men i bakgrunnen lurte det faktumet at dersom Stranda vann med mer enn 6 mål, ville de bli seriemestre. Og Stranda er ingen enkel motstander, noe som tabellen klart har vist. VVIL og Stranda har gjennom det meste av sesongen vekslet med å være nr 1 og 2 i fylkesserien.

Kampen startet, og Stranda gikk ut i et veldig offensivt forsvar. Dette ble vanskelig for våre jenter som slet med å komme til gode avslutninger. og noe som førte til at Stranda kunne gå opp i en tre-måls ledelse før våre jenter fikk scoret sitt første mål. I hele første omgang ledet Stranda, men jentene greide å holde noenlunde følge, og etter en sterk opphenting ble pauseresultatet 11-9 til stranda.

I andre omgang fortsatte Stranda sitt offensive forsvar, og i en periode stod det 16-11 før jentene våre greide å snu trenden. Etter en timeout fra Stranda, var det jentene våre som faktisk snudde kampen totalt, og i en periode ble det 2 - 9 i vår favør. Etter denne enorme opphentingen før de siste minuttene låg det lenge helt jevnt med 18-18, men jentene våre greide først å putte ett mål, for deretter i en ren kraftanstrengelse å score ett mål til. Dermed greide de å dra i land en uhyre sterk 18-20 seier. Det er fristende å nevne at det var lagspillet - spesielt i andre omgang, og noen taktiske lure grep fra benken som gjorde at de greide å snu denne kampen til denne seieren.

Med denne seieren er de som nevnt før fylkessmestere i Møre og Romsdal for J16. Dette er i seg selv en kjempefin prestasjon, men at de greier det som førsteårs 16-åringer (15 år i en 16-års serie), med tidvis god hjelp av 14-års spillere, er intet mindre enn imponerende. Det har vært krets og seriemestre før også av tidligere årganger, men denne prestasjonen i fylket, må og bør rangeres som noe av det beste som er prestert i klubben på håndballsiden.

Jentene har hatt en enorm utvikling de senere årene. Resultatene har i mange sammenhenger vært helt enorme, der de som lag har vunnet flere viktige lokale cupper, prestert meget bra i større cuper. Forrige sesong endte på en sterk andreplass i Fylkesserien. Laget har hatt 8 spillere på fylkessamling, og 4 i regional landslagssamling. Og laget har vært representert med en 1 spiller og en reserve i Bylagsserien. For Vivian Skotte som er hovedtrener, er det veldig viktig å få fremheve den gode hjelpen og samarbeidet hun har hatt av den faste trenerkollegaen Geir Ove Robertsen. I tillegg har laget hatt flere gode medhjelpere på trenersiden som Lone Sofie Skotte, Morten Løken og June Skotte Nyheim.

Geirr Eggen.

  • Skrevet av
  • Lest: 2248 ganger
Merket under

VVIL's Damelag 2 borte mot Tingvoll 18.3

Tingvoll-VVIL2 Lørdag 18 mars.

Lørdag tok Varfjells damer turen til Tingvoll for sesongens nest siste kamp. Med ingen mulighet for å rykke nedover på tabellen, og knapt med mannskap, ble det en første omgang preget av liten motivasjon. Tingvoll fikk sette tempoet, og det var lite som minnet om våre damer som vi kjenner dem. Med pausestillingen 10-13 til Varfjell, bestemte de seg for å ta styringen på kampen. Tingvoll fikk kjenne på hvordan det virkelig er å spille mot VVIL med høyt tempo i beina. Damene sikret uten problem bortepoeng med en lagseier hvor alle satte sitt preg på kampen.
Stillingen ble til slutt Tingvoll 18-32 VVIL2.

Caroline Gjelsten.

Merket under
Abbonér på denne nyhetsmatingen