Logg inn

Damelaget hjemme mot Ørsta 17. mars

Som tidligere antatt viste Ørsta litt mer hva de hadde i møte denne gangen, og lot ikke damene ta overtaket fra start. Det er også lett å se i innledningen av kampen at vi har opprykket i bakhodet, og da også en smule overtenning.  Periodevis vises gode takter og fint spill. Vi kommer til gode sjanser, men brenner for mange av de. Likevel er forsvaret jevnt over bra, og vi går til pause med stillingen 13-9.

I andre omgang er det et mer rolig Varfjell som kommer på banen. Vi setter forsvaret og tar bedre vare på mulighetene fremover i banen, samtidig som vi fortsetter med farten som har blitt lagets varemerke. Vi flytter bena rett og slett fortere enn Ørsta i begge ender av banen, og sikret en 29-15 seier.

Nå gjenstår kun en kamp på hjemmebane onsdag 21/3 kl:1930. Med uavgjort eller seier her er opprykket et faktum. Når det er sagt må det også sies, at opprykk eller ei så er vi stolt av det vi har oppnådd denne sesongen. Vi har tatt steg for steg, og oppdaget halvveis at mulighetene foropprykk var tilstede. Vi er en samlet gjeng som har det gøy sammen. Vi takker støtteapparat for hjelpen vi har fått, og også Kay og Tina som kom inn i laget! Uten dem hadde vi nok ikke stått i denne situasjonen nå, og det settes pris på all tid og energi de legger inn i arbeidet for at vi skal lykkes.