Logg inn

J15 med to hjemmekamper - 29. feb.

Vinterferie pausen er vel overstått, og det er klart for nye håndballkamper i Vestneshallen. I dag møtte jenter 15 både Stranda og Valder/Godøy.

Første kamp var mot Stranda. Et lag vi har hatt gode resultater mot. Kampen åpnet jevnspilt, og lagene følger hverandre på måltavlen. Fra midten av omgangen drar vi fra og leder 12 - 8 til pause. Fremover er vi for utålmodige. Vi ønsker å bruke flere pasninger, vendinger og flere skudd fra distanse. Vi har mange fine avslutninger fra strek, og har flere fine kontringsmål. Bakover kan vi bli enda råere i kontra, men vi jobber godt og tar mange løse baller. Vi blir litt flate i forsvar i starten. Utover i omgangen står vi litt høyere, og snapper et par baller. Flott avslutning av omgangen.

Andre omgang åpner som første, og lagene følger hverandre lenge. Mot slutten øker vi ledelsen med bedre trykk, større nøyaktighet og bedre vingspill. Totalt sett en bedre omgang og en bra gjennomført kamp.
Sluttresultat 26 - 18

Dagens 2. kamp mot Valder/Godøy startet jevnspilt og underholdende. To gode lag som leverer en god omgang i begge ender av banen, og med flott keeperspill.
Til pause leder Valder/Godøy med 2 mål.
Pauseresutat 9 -11.

I starten av 2. omgang fortsetter vi med god innsats i forsvar, men blir tidvis for flate i midten. Keeper fortsetter med flere fine redninger. Fremover spiller vi oss frem til mange fine sjanser. Utover i omgangen kjenner vi første kampen i beina, og det begynner å tære på kreftene. Vi blir straffa for feil, og Valder/Godøy drar fra på måltavlen. Mot slutten blir vi for lite tålmodige i angrep, og det blir litt stang ut. Vi fighter i forsvar, men kommer ikke ut på skytterne deres. Kampen ender til slutt med et 10-måls tap. En greit gjennomført omgang, med en tung avslutning.
Sluttresultat 15 - 25

Roger Malme.