Logg inn

Damelaget borte mot Sykkylven - 8. mars

Vestnes dro til Sunnmøre før sesongens siste bortekamp. Vi vet vi har kapasitet til å slite ut sunnmøringene med høyt tempo, men var likevel usikre med en litt tynn tropp. Denne gangen spilte lagene jevnt de første 5 minuttene, og etter det såg ikke damene seg tilbake. Det var stor forskjell på lagene og Vestnes varierte godt med gode skudd, gjennombrudd, samspill med strek og høyt tempo i kontringene. Vi tar timeout etter 18 minutter på stillingen 4-13, og til pause viser tavlen 7-19.

Det er alltid litt tøft å holde intensiteten og kvaliteten oppe når nivåforskjellen er så stor. Vi setter oss mål om at vi ikke skal slippe inn mer mål enn i første omg (7 mål) og at vi skal score mer enn 40. Vi tar mange sjanser i andre omg og tidvis unødvendig mange. Likevel lykkes vi med mye og fortsetter å holde et høyt tempo. Vi når målene vi har satt oss og vinner kampen overlegent 13-43.

Nå gjenstår det kun en hjemmekamp for sesongen førstkommende onsdag 11.03.20 kl1930. Vi håper på fulle tribuner og aktivt publikum.

Caroline Gjelsten.